yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'ye ve Korelilere Mektuplar
ilk icraatlardan birini ben yapiyim o zaman

ahh ben de bir sürü sanatçiya hayranim onlari görmek için koreyi görmek için birgün korece konusabilmek için ugrasiyorum eun hye, joo ji hoon, lee donk wook, lee da sae, lee jun ki ve kim jung hoon'u görmek istiyorum. bir gün öyle yada böyle ister 3 yil sonra ister 6 yil sonra bi sekilde koreye gitmek için uygun vakti bulacagim ve gidecegim eminim burda benim gibi düsünen koreye gitmek için can atan bir çok kisi var ins. onlar da bir gün giderler su an aklima bir hayal geldi belki garip gelecek ama bütün üyeler toplanip kopup gidelim birgün koreye öyle yada böyle (hayal hayaldir Biggrin) Onay

güzel paylasim tesekkürler
''Come back again.''
ben bütün kore halkini çok seviyorum Smile tek söyleyebilecegim bu ... tesekkurler
ya böyle sanal mektuplasmak degil de gerçekten koreli biriyle mektup arkadasi olmayi isterdim.acaba böyle bi imkan var mi bilen var mi?
ben variimmBiggrin
benim üye oldugum bir site var.
tabi burdan reklamini yapmis olmayim.(sonra uyari alirim)
ben oradan 10 tane falan koreli artik kanka boyutunda arkadas edindim.
hatta bir kisi ile de mektup arkadasiyim. bugün de koreye bulundugum sehrin kartpostalini gönderdim. kaç yy da gidecek acaba Biggrin (italyaya bile 2 haftada gttigine göre)

tabi sadece koreli mektup arkadasim yok.
hava atmis gibi olmak istemem ama. bunun disinda 1 italyan 1 endonezyali 1 seycheller adalarindan arkadasim var. hatta devami geliyor iki tane daha endonezyali mektup arkadasim olacak galiba.
Güzel bir konu yakinda bende eklerim biseyler SmileSmileSmileSmile

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

BiggrinBiggrinkore gelicem insallah üniversite için bekleyin araniza gelicem sizi seviyorum
sizinde bizi ,beni sevdinizi biliyorum..Opucuk
ayrica koreli sanatçilari ülkeme bekliyorumOfkeli
paylasim için tesekkürlerOpucuk
İmza büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi