yukari
Anket Kore'ye Gitmek İstermisiniz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kore'ye gider orada ev tutar ve kalırım
62.82%
267 62.82%
Kore'ye birkaç aylık gitsem bana yeter de artar
35.53%
151 35.53%
Kore'ye gitmem, evde otururum Biggrin
1.65%
7 1.65%
Toplam: 425 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'ye Gitmek Ister misiniz?
Umarim isteyen herkes Kore 'ye gider süper bir yer ya OnayOpucuk
�°o.O Gong Yoo fan clup O.o°�.
ben oraya gitmeye kalksam yani öle bisey olsa heralde arkamdakilere düsünecek bir kafa kalmaz bende hepsi uçar o sevinçle ve firsat bu firsat gitmisken orda kalirim ..
ara sira ki babam illa gel die tutturur .. dönerim arada bir Smile
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
korede hep kalmak isterim tabi ama bir kaç aylikda olsa bana yeter Smile
Oraya gidince bekledigim gibiyse orasi, oraya yerlesirim isimide ayarlarim orda Türkiye'yede gider gelirim artik. Aslinda insanin vatani terketmeyi düsünmesi çok aci ama sartlar bunu gerektiriyorsa elden ne gelir ki...AglaelsallaAglaelsallaAglaelsalla
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Kore'ye birkaç aylik gitsem bana yeter de artarSmile ama görmek istedigim kisileride görürsem süper olur tabi bi kaç fotograf ve imza Biggrin hayali bile güzelSmile
koreye gider bir ev tutar ve sonsuza kadar orda yasardim Biggrin ama tabiki yasadigim yer seoul olmali Biggrin

'Cuz u r my everything.

Kore'ye birkaç aylik gitsem bana yeter de artar... yeter ki gitme sansim olsun bir güne bile raziyim...
Korede sabit kalmak istemem bunu belirteyim ama orada bulunmayi isterim tabi Smile
Sirf bu kural Kore için degil dünyanin bütün ülkeleri için geçerli bir ülkeye gidip oranin havbasni solumak ;oradaki insanlari tanimak çok güzel bir duygu olsa gerek ama su ana kadar hiç yurtdisina çikmadim Sad
Yinede Türkiyeden fazla uzak duramayacagimi baz alirsak ben Korede 1 ay kalabilirim Biggrin

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

çokkk istiyorum....orada okumayi düsünüyrum eger gidersem bol bol gezerim tabi ins.joo ji hoon,lee dong wook,bi rain,yoon eun hye,lee jun ki, gong yoo ve pek çok ünlüden imzali foto alrimmm zaten sirf onlari görmek için bile gidilirSmileSmile
Gidip temelli kalirdim birdaha dönme gibi bir düsüncem yok...(=
...

TVXQ5

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi