yukari
Anket Kore'ye Gitmek İstermisiniz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kore'ye gider orada ev tutar ve kalırım
62.82%
267 62.82%
Kore'ye birkaç aylık gitsem bana yeter de artar
35.53%
151 35.53%
Kore'ye gitmem, evde otururum Biggrin
1.65%
7 1.65%
Toplam: 425 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'ye Gitmek Ister misiniz?
evet ben korede hem okumak hemde orada ögretmen olk istiyorum.su an tek istedigim sey bu.
boş hayallerim vardı koreyi dünya haritasında görmeden önce
ben koreye gidip orda yasardim arkadaslar zaten türkiyeye giris çikis yapilmasi gerekiyo 6 ay da bir türkiyeye girirs çikis yapilmasi gerekiyo yurtdisinda yasiyorsan eyer ve o zamani tatil olarak kullanabilirsiniz böyle güzel bir konu açtigin için çok tesekkürler arkadasim
koreye 1 gun gitsemde yeter
ah bi gitsem Ofkeli

Hemde çok..Oraya gidip okumak ve yerlesmek isterim...
[Resim: tumblrmglk53vzlr1rz8g1zn.gif][Resim: tumblrmglk53vzlr1rz8g1z.gif]
ewet kore'ye gitmeyi çok isterim
ama fazla kalamam bir gezip gelsen bana yeterBiggrin
gider ve gelmem bir daha buralara...
Kore'ye gitmeyi isterim;çünkü merak ettigim bir ülke...

1 kaç ay degil sadece 1 ay bile kalmak bana çok sey katar ve bu kadarcik süre bile benim için yeterli olabilir.Hnagi sartlarda nasil kalacagim da çok önemli...

Anket için tesekkürler.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Kore'ye gider orada ev tutar ve kalirim Biggrin..Onay ölene kadar kalirim..Biggrin.Biggrin
(03-04-2009, Saat: 17:55)Anatoliana yazdı: Kore'ye gitmeyi isterim;çünkü merak ettigim bir ülke...

1 kaç ay degil sadece 1 ay bile kalmak bana çok sey katar ve bu kadarcik süre bile benim için yeterli olabilir.Hnagi sartlarda nasil kalacagim da çok önemli...

Anket için tesekkürler.

Önemli degil Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi