yukari
Anket Kore'ye Gitmek İstermisiniz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kore'ye gider orada ev tutar ve kalırım
62.82%
267 62.82%
Kore'ye birkaç aylık gitsem bana yeter de artar
35.53%
151 35.53%
Kore'ye gitmem, evde otururum Biggrin
1.65%
7 1.65%
Toplam: 425 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'ye Gitmek Ister misiniz?
ben koreye gidince orda kalirim
ailemle 1-2 aylik ziyaret diye giderim sonra benmle bas edemeyip beyzaninda dedigi gibi tatillerde türkiyeye dönmek sartiyla orda yasayabilirim.
tutmayin beni ben geliyorum :atkilinc: Kralgul Smile
(26-12-2008, Saat: 20:39)gul_cin yazdı: kesinlikle çok gitmek istiyorum koreye

sana tamamen katiliyorum
~ ~
Bi kaç ay kalirdim ama yetmezdi:atkilinc:
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Ben asiri çok gitmek istiyorum Smile Zaten en büyük hayalim Won*mla evlenmek. 2.si de üniversiteyi Kore*de okumak.. Okumak için gidemesem de gezmek için mutlaka gidicem.. Isterseniz benimle gelin SmileSmile
Ah ah sorulur mu tabiki de gitmek isterim...hemde çok..bir gidebilsem ne güzel olur..insallah hayallerim gerceklesirde gidebilirim..zaten simdiden bahsetmeye basladim ve babami biktirdim 'tamam ya su üniversiteyi atlatta bir düsünürüz' dedirttirdim..benim susmam için mi dedi yoksa gerçek mi belli degil..insallah gercektir..Smile

beyza o nasil soruBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
tabiki kore'ye gitmek istiyorum hemde herseyden çok..oraya gidince yunho'mu bulup onla yasamak istiyorumSaklanSaklanBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
koreye gitmeyi çok istiyorum ama bir kaç ayligina...Superaslinda tur ayarlansa bu yaz bir kaç kisi gidebiliriz..Biggrin
Kore'ye birkaç aylik gitsem bana yeter de artar Smile
buda sorumu düsünmede evt evt evt derim vee Kore'ye gider orada ev tutar ve kalirim ve oranin vatandasida olurum çifte vatandas....
Kore'ye gider orada ev tutar ve kalirim...Aslinda ben oraya 2. Üniversitemi okumak için gitmek istiyordum Biggrin ama böyle bi sik olmadigi için Kore'ye gider orada ev tutar ve kalirim,diyorum..OnayBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi