yukari
Anket Kore'ye Gitmek İstermisiniz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kore'ye gider orada ev tutar ve kalırım
62.82%
267 62.82%
Kore'ye birkaç aylık gitsem bana yeter de artar
35.53%
151 35.53%
Kore'ye gitmem, evde otururum Biggrin
1.65%
7 1.65%
Toplam: 425 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'ye Gitmek Ister misiniz?
(18-12-2008, Saat: 0:23)joo yoon yazdı: Kore'ye gider orda bi ev tutar orda kalirim...En büyük hayallerimden bir tanesi.

benimde en büyük hayallarimden bir tanesi keske gidebilsemde
(18-12-2008, Saat: 0:18)kiday baksi yazdı: Imkanim olsaydi orada bir ev tutar,6 ay orada,6 ay Ankara'da seklinde yasardim...Smile

Evet yaa bende birkaç ay orada birkaç Türkiye'de yasamak isterdim...
Çok süper olurdu dogrusu...
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ben kalmazdim gider gezerdim canim istedikçe giderdim ben Ankara'mi çok seviyorum vazgeçemem herhalde :atkilinc:
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
tabikide gitmek isterdim orda bir ev tutup vatandasi olmak çok güzel olurdu ama arada sevdigim diger ülkelerede gitmek çok güzel olurdu Smile
[Resim: 10.gif]
bende kalmazdim ama gezmek için gitmeyi çok isterdim insallah ilerde gidebilirim ama kalmak zor ben burayi daha çok seviyorumSmile

(18-12-2008, Saat: 0:18)kiday baksi yazdı: Imkanim olsaydi orada bir ev tutar,6 ay orada,6 ay Ankara'da seklinde yasardim...Smile

benim yasamak istedigim iki yerSmile aslinda çok güzel bir plan bende okul zamanlarina göre ayarladimmi bu plan bana da uyarBiggrin
bir ev tutup kalmak isterdim açikçasi insallah bir gün nasip olurSmile
(18-12-2008, Saat: 1:14)kaderim yazdı: bir ev tutup kalmak isterdim açikçasi insallah bir gün nasip olurSmile
insallah bi gün nasip olur gitmek isteyen herkese Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(17-12-2008, Saat: 23:31)!-MiN-! yazdı: Kore'ye gitsem geri gelmem...Biliyorsun zaten 6 kisi gidiyoruz sigicamiz bir ev bulup orda kaliriz...=)
evet insallah olucak Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
mümküm olsa orda yasarim Biggrin

[Our's NOT fake!] B2ST Fan Club
·◦ ··●� 2PM Fan Club �●·· ◦· F.T İSLAND FAN CLUP

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi