yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'ye Gidiyorum!
(21-09-2011, Saat: 16:50)sebilay so-ji yazdı:
(21-09-2011, Saat: 5:08)ozlemy yazdı: [Resim: kdramamekan4.jpg]

Burasi coffee prince (benim biricik dizim) dizisinin çekildigi yer degil mi? Ne kadar güzel insallah birgün biz de gidecegiz. Biggrin

Aslinda Seul'de 2 CP dükkani var; bir tanesi gerçekten dizinin çekildigi mekan. Önce onu bulduk, ama kapi duvardi. Içeri giremesek de bahçe kapisinda Abd'den Japonya'ya bir grup Coffee Prince sever bulusmus olduk.

Digeri ise sonradan açilan, iç dizayni ayni olan dükkan. Onu da 2 koreli sevimli kiz sayesinde bulduk (orijinal dükkana yürüyerek 10 dk filan; hongik üniversitesi bölgesinde). Coffe shop'ta bizim prenslerin kiyafetlerini giyen garsonlar çalisiyordu, camlarinda ayni dizideki gibi yazilar vs. vardi.

sizi bilmem ama CP benim en sevdigim dizi. köpükten kalp yapilmis kahvesini içtigimde, ani defterine (9 end 2 out dizinin uyuz yazar kizinin kullandigi pempe tüylü kalemle) adimi yazdigimda bile mutlu oldum. iyi ki gittimSmile
Senin adina çok sevindim, fotograflarini bekliyoruz. ^^
Çok güzel gerçekten, senin adina çok sevindim.
Ay çok güzel gerçekten. Biggrin Kiskandim seni hemde çok.
---------------------------------
[Resim: lee4.jpg]
Life cant get much better with K-Dramas !
*~ Lee Min Ho Oppaaa ~*
Ne mutlu size, umarim birgün hepimiz gidebiliriz Kore'ye.
Hayirli yolculuklar diliyorum. Çok çok güzel vakit geçir oralarda mutlu dön. Unutmadan benden de selamlar söyle Kore'ye.
koreliler cok iyi insanlar onları seviyorum...
Hayırlı yolculukla..Smile
Çok sevindim adına ya bende çok gitmek istiyorum.
İnş.Kore'ye gitmek isteyen bütün arkadaşlarımız ve bende görürüm Kore'yi.Kalp

Hayırlı yolculuklar. Kalp Darısı başıma. ^^
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
çok şanslısın senin adına çok mutlu oldum ve senden bol bol fotoraf istiyorum ii şanslar Smile
LEE MİN HO Smile
fotoğraflarını heyecanla bekliyorum Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi