yukari
Anket Kore'ye Gideceğiniz Konusunda Kandırılsaydınız Tepkiniz Ne Olurdu?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Bağırır Çağırırım
43.01%
83 43.01%
Bi köşeye çekilip ağlarım
19.69%
38 19.69%
Bidaha böyle şeyler yapmaması konusunda sertçe uyarırım
23.32%
45 23.32%
Ne kadar üzüldüğümü anlatırım
4.66%
9 4.66%
1 hafta boyunca trip yaparım
9.33%
18 9.33%
Toplam: 193 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore'ye Gidileceginiz Konusunda Kandirilsaniz Tepkiniz Ne Olurdu?
Heralde bana o sakayi yapan birinin üzerinde uzak dogu dövüs sanatlarini kullanmaktan geri kalmazdim. Zaten hergün kore dizileri izleye izleye gaza geliyorum bu gün siniftan birine az daha yumruk atacaktim.Biggrin
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Bir köseye çekilip aglardimm :img-cray:
"Yaa!!" "Simdi öldün sen!" "Hwakkk~! Bittin sen!" gibi kore dizi ve filmlerinden repliklerle bagirip çagirirdim herhalde. P:
この胸は夢を描いてくよ...
Ben önce aglardim. Sonra da bagirirdim. Daha dogrusu elimden geleni yapardim. Biggrin
Gerçekten çok kötü birsey olurdu benIm için. O kisiyle sorunumu hallettikten sonra ne yapardim bilmiyorum açikçasi. Dertli
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
Bagirir Çagiririm. Beni ne kadar hayal kirikligina ugrattigini vede üzdügünü söylerim. Vede kolay kolay dedigi hiç birseye ama hiç birseye inanmam. Arkadasligimizi samimi boyuttan resmi boyuta tasirim.
Ilk önce bagirir çagiririm,sonra bi' köseye çekilip aglarim,sonra da o kisiye bir hafta boyunca trip yaparim Biggrin
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Dünya ya geldigine pisman olurdu önce bagirirdim sinirlerim acayip bir sekilde bozulmus olurdu çünkü sonra onunla konusmaya gidip sessiz ve derinden cevabini verirdim. Biggrin
1 hafta boyunca trip ve sinirsiz siddet.SmileSmileSmileSmile
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Bagirir Çagiririm.
Sonra bir köseye çekilip aglardim.
İmza büyük olduğu için silinmiştir.
Gereken siddeti uyguladiktan sonra bir köseye çekilip aglardim. En büyük hayalim gerçeklesmezse elimden baska ne gelebilir ki? O kisi de o kadar üzüldügümü görünce hatasini anlar heralde.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi