31-07-2009, Saat: 21:07
koreye gitmek bir kore dizisinden oynamak ve orada okumak

Kore ve Hayallerimiz
|
31-07-2009, Saat: 21:07
koreye gitmek bir kore dizisinden oynamak ve orada okumak
![]()
03-08-2009, Saat: 11:58
g. kore ye hayranligim dizilerini izlemeyle basladi. gerçekten samimi, sicak ve hos insanlar oldugunu düsünüyorum.
g. kore ye gitmek ve dizilerde izledigim ünlülerle tanismak ve oralari gezmek ilk basta gelen hayallerimdir. daha sonra digerleri...
03-08-2009, Saat: 12:41
bende üniversiteyi okumak ve kalan hayatimi orada yasamak istiyorum ... annem arkamda ve hep bana bu konuda destek oluyor
![]() ♫ ♫ .. PJM ... ♥ ... SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island 2 sene sonra foruma dönüş ... ![]()
04-08-2009, Saat: 13:40
ben koreye gitmeyi çok istiyorum üniversitede de kore dili ve edebiyati bölümünde okumak istiyorum ve büyük bir sirkette çalismak sonrada müslüman olmus yakisikli bir koreli insallah kismetse olur hayallerimiz olmasaydi yasamanin ne anlami kalirdi...
04-08-2009, Saat: 19:24
universiteyi bitirdikten sonra korede yasamayi istiyorum. Sevdigim bütün koreli sanatcilari görmek ve tanimak istiyorum. kisacasi cok hayalim var ama bunlari gerçeklestirmem için koreye gitmem lazim. herkesin hayalleleri gercek olur insallah
![]()
İmzanız Çok Büyük Olduğu İçin Spoilere Alınmıştır.
Lütfen Uygun Boyutta Bir İmza Kullanınız... underground.34
05-08-2009, Saat: 2:11
en büyük kore hayalim
tiyatrocu olup bir gün Kore'ye gidip orda bir dizi veya Film de oynamak... ama simdi gidip So Ji Sub lada tanismayi çok isterim ![]() 'Cuz u r my everything.
06-08-2009, Saat: 1:38
allahim koreye gitsem ya uçardim ilk gün zaten soku atlatamazdim heralde ...ardindan gezmeye baslardim burada koreye ait birsey gördügümde saskinlikla bakiyorum oraya gidip canli canli görmek beni acayip mutlu ederdi ardindan korede ilk isim heralde ss501'in konserine gitmek olurdu sonra birde gong yoo oppami görmeden hayatta dönmezdim geriye dönmek isteyende yok ya hani firsatim olsa orda kendime göre güzel bir cafe açar isletirdim heralde tek hayalim bu bilen bilir coffee prince'den sonra bende takinti oldu bu cafe olayi bu hayalimi orda gerçeklestimekten büyük zevk alirdim ...allahim duy sesimi...
![]()
13-09-2009, Saat: 14:39
Hayallerimiz olmadan yasayamayiz, DoGa arkadasimizin dedigi gibi "Hayal kurdugun sürece ümit vardir..."
![]()
13-09-2009, Saat: 16:19
evet bende çok istiyorum gitmek koreye .. orda gezmek,görmek, izledigim kisileri görmek tanimak isterimm çok istiyorum koreye gitmek ... korede kalmak isterim.. ins hayallerimiz gerçek olur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B!taNemmmm Ben!mmmm <3 Jang Hyun Seung <3<3<3
13-09-2009, Saat: 18:56
Türkiye'de Ingilizce Ögretmenligi okumak ve 2 yilda Korede master yapmak en büyük hayalim ve ondan sonrasida Koreli bi koca bulmak
![]() You're the one i love
Taeminnie~ ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|