Yorumları: 89
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
19
ben Koreye gidersem dönecegimi sanmiyorum... Üniversite ve sonrasindaki yasamimi orada geçirmek istiyorum...
I'm Sorry I Love You Fan Club
So Ji Sub Fan Club Im Soo Jung Fan Club
Yorumları: 46
Teşekkür Puanı:
11
ahhh ahhh bi gidebilsem bi daha türkiye'ye dönermiyim bilmiyorum insallah bi gün giderim zaten insan hayal ettigi müddetçe yasar
İmzanızdaki resimelr büyük olduğu için silinmiştir. joo yoon
Yorumları: 403
Teşekkür Puanı:
42
Burda marmara üniverstesini bitirdikden sonra koreye gidcem orda ilerde meslegim olacak tekstille ilgili bir üniverste daha bitircem koreye giddikten sonra türkiye döncemi pek zannedmiyorum ama yinede aile burda oldugu için onlari sürekli görmeye gelirim üniversteyi de bitirince orda kendimi markami yaratcam lalim diye bunlari ilerde mutlaka yapcam hem ne demisler hayal etmek basarmanin yarisidir böyle bir konu astiginz için tesekürler insanlarla hayelleri paylasmak güzel bisey
İmza fazla yer kaplıyor.
Yorumları: 276
Teşekkür Puanı:
35
hayalin farkli kültürleri insanlari tanimak bunlar arasinda korede var
ayrica olurda koreceyi ögrenirsen orada kalmayi düsünüyorum.
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung
Yorumları: 7,003
Konuları: 55
Teşekkür Puanı:
632
ilk basta konu için çok tesekkkür ederim.benim hayalimi gerçektirebilmem için ilk önce
yillardir hayalini kurdugum bogaziçi pdr bölümünü kazanmam gerek.daha sonrada insallah kore deki Türk okulunda ögretmen olarak çalismak istiyorum birde orada ikinci üniversite okumak istiyorum. en büyük hayalim bu. dana sonra da yoon eun hye ve joo ji hoon ile tanismak istiyorum insallah gerçeklesir . birtek benim degil bütün koreye gitmek arkadaslarin hayali gerçeklesir. insallah
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family