Yorumları: 1,483
Konuları: 61
Teşekkür Puanı:
207
hepsini yazmaya forum yetmez ama bazilari söyle koreye gidip orda calismak heryesmek istiyorum ve korenin her tarafini dolasmak istiyorumtabi bu arada istedigim kisilerle karslasir tanisirsamda süper olur... insallah herkesin hayalleri gercek olur
tulayy
Unregistered / Not Logged In
be realist !!!!!!!!!they are different from us ......... at first we can't get married with them because they aren't muslim( for girl) ,,,,,,,,, we can't live there ,,,,,,,,
çommal miane ,,,sarangheyo nam han (( really sorry, i love you korea)
Yorumları: 158
Konuları: 0
Gezip dolasmak isterdim Kore'yi, insallah bu hayalimi bir gün gerçeklestirecegim...
Yorumları: 489
Teşekkür Puanı:
39
13-01-2009, Saat: 20:36
(Son Düzenleme: 13-01-2009, Saat: 20:39, Düzenleyen: kıday baksı.)
[color=#800000]meraba ben ilk kez hayaller konusunda bu kadar yakin insanlarla karsilastim bende g.koreye gitmek istiyorum ama benim daha 5 yilim varr oooo

bir an önce lisenin bitip korenin ve hayallerimin kapilarinin aralanmasini istiyorum.... ben hergün sanki ailemle degilde koreyle yasiyorum bazen kiskaniyorlar

benmde en büyük hayalim joo ji hoon du ama aramizda 12 yas vardi tabi umudumu kaybetmiyorum ama dbsk yi tanidiktan sonra artik ilk ve son askim
jae joong (hero'mm) hayalim onla evlenmek (8yas hiç önemli degil) ve yüzügümün içine onu ilk gördügümdeki düsüncemi yazmak " O ALLAH'IN YARATTIGI BIR DOGA HARIKASI" ins gerçeklesir aa çok konustum neyse bas bas...Umarim hepimizin hayalleri gerçeklesir...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Yorumları: 2
Teşekkür Puanı:
9
bende üniversiteyi korede okumak istiyorum.ve Lee Joon ile evlenmek...hayatimin aski...hepimizin hayali gercek olsun ins. arkadaslar...
Yorumları: 377
Teşekkür Puanı:
41
hepinizn hylleri gerçk olr ins bnmde çok ama yazmaa forum yetmez:d
Yorumları: 23
Teşekkür Puanı:
8
Sey oraya gidip orda temelli kalmak gibi bir hayalim yok dogrusu çünkü biliyorumki hemen burayi özlicem ama yani sadece bir kerecik Kwoniemi görmek ugruna herseyimi verirdim birde orda arkadas edinmeyi isterdim ♥♥ ^-^ Bu çok seker olurdu ^.^ Ya da orda dansçi olabilmek...Birde umm seyy gülmezseniz Big Bang grubunu müslüman olmaya ikna etmekte güzel olurdu tabi X3
Sen Benim Birtanemsin Ve Öyle Olarak Kalıcaksın...Bir Ömür Boyu ♥♥♥