yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore ve Hayallerimiz
Uzun süre gezip dolaşmak,insanlarla tanışmak isterdim
Sessizliği dinlemek,
Huzuru yakalamak,
Hayatı tatmak,Blush

Konu için teşekkür ederimOnay
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Koreye gidersem 3 kişiyle tanışmak istiyorum

MBLAQ-Mir ♥
F.T Island-Lee Hong Gi ♥
SHINee-Minho ♥
Cause I’m a maniac, maniac!
PUPPY~~
[Resim: large.gif]
Ben Kore'de yaşamaktan ziyade orayı gezmeyi tercih ederim. Biggrin Yapmak istediğim çok şey var... Angel

Sinemaya, sanat müzelerine, Jeju'ya, Kore tarihi binalarına gitmek istiyorum. Alışverişe çıkıp, nail-art yaptırıp, 63. binaya çıkmak, konserlere gitmek, Lotte World'de eğlenmek, Han Nehri'ni görmek, go-stop oynamayı öğrenmek, kiraz ağaçlarının altında bisiklet sürmek, ajansların önüne kamp kurmak ve yemeklerini tatmak istiyorum. Kısaca Seul'de kaybolmak istiyorum. .076.

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Benim hayalim üniversiteyi Kore'de okumak ve ondan sonraki hayatımı da Kore'de geçirmek,hayranı olduğum grupları,kişileri görmek. Heart
Açıkcası orada okuyabileceğimi düşünmüyorum.Gerek dil gerek seçeceğim bölüm yüzünden bu çok çok zor.Kore'ye gidip orayı 3 ay gezmek istiyorum.İşte burası benim hayalimdeki ülke diyebiliyorsam tabiki orda yaşamak isterim Angel
CNBLUE<3
Makine mühendisi olup Kore'de staj yapmak. Ardından staj yaptığım şirkette ise başlamak ve yükselmek (Takım lideri, proje müdürü..vs) Sonrası gelir zaten Biggrin
[Resim: 0y41.jpg]
SM in önünde sabahlamak en büyük hayalim .072. .070. tabi bu bir şaka her gün musicbank a music core a gitmek felan Biggrin
Koreye gitmek elbette hepimizin hayalidir :3 Benim hayalim Ankara Üniversitesi Kore Dili ve Edebiyatı bölümü okuyup Korede çalışmak ve orada yaşamak :3
[Resim: tumblr_static_1u5gf740v58gwk40o4ocwgwc8.gif?w=142]

B.T.S~B.A.P~SHINee~VIXX~2EN1~AILEE

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi