yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore ve Ben / Korea and I
ya ondan değil ben üye olamıyorum msnlede olmuyor?..google hesabını filanda bilmiyorum, twitim de yok..
abla junho burda okuyor mu yoksa tatil için mi gelmiş?
yaşı küçük gibi deBiggrin

~♥кιм נαє נσσηg♥~
♥♥JYJ♥♥
(09-09-2012, Saat: 1:56)tr_g.kore yazdı: ya ondan değil ben üye olamıyorum msnlede olmuyor?..google hesabını filanda bilmiyorum, twitim de yok..
abla junho burda okuyor mu yoksa tatil için mi gelmiş?
yaşı küçük gibi deBiggrin

Adı Junho değil bebek iki ismi var Kyuong. Ankara'ya 4 ay önce gelmiş ailesi elçilik çalışanıymış.Öyle o da bu yıl okula devam edecek burada. Çok küçük değil 1 yaş var aramız da ama nunayım. :P

abla farkettim de yüzün çok güzel gamzende...
Abaza

~♥кιм נαє נσσηg♥~
♥♥JYJ♥♥
abla inşallah istediğin yeri kazanırsın.hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.kalbin gibi güzel bir hayatın olurHeart....büşra ablam figthing Super

~♥кιм נαє נσσηg♥~
♥♥JYJ♥♥
Büşra kardeşim aynı sıkıntı bende de var bu sene herşeyden elimi ayağımı çekmem gerek ama nasıl yapacağım tam olarak bilmiyorum artık ben de uzaklaşacağım tamamen netten ya da girdiğim ortamlardan kendi kabuğuma çekilmek benim için tam yerinde bir söz.Allah inşallah ikimizin de istediği yerleri kazzanmasını nasip eder ve umarım buluşuruz Ankara'da.Çokça öptüm seniBiggrin
(09-09-2012, Saat: 17:05)*Okyanus* yazdı: Büşra kardeşim aynı sıkıntı bende de var bu sene herşeyden elimi ayağımı çekmem gerek ama nasıl yapacağım tam olarak bilmiyorum artık ben de uzaklaşacağım tamamen netten ya da girdiğim ortamlardan kendi kabuğuma çekilmek benim için tam yerinde bir söz.Allah inşallah ikimizin de istediği yerleri kazzanmasını nasip eder ve umarım buluşuruz Ankara'da.Çokça öptüm seniBiggrin

İnşallah başaracağız. Abaza

Ankara'ya gel hadi. Kalp

Esra çok teşekkür ettim. Biggrin

Büşra emeklerinin karşılığıyla dönmen dileğiyle.Başarılar.İnşallah hedeflerine ulaşırsın canım.Kalp
JYJ*BEAST*AZIATIX*M.I.B
사랑하나 봐...천사 시아
Because I'm SHADOW SHADOW SHADOW...
(10-09-2012, Saat: 18:52)Boicegirl yazdı:
(09-09-2012, Saat: 17:05)*Okyanus* yazdı: Büşra kardeşim aynı sıkıntı bende de var bu sene herşeyden elimi ayağımı çekmem gerek ama nasıl yapacağım tam olarak bilmiyorum artık ben de uzaklaşacağım tamamen netten ya da girdiğim ortamlardan kendi kabuğuma çekilmek benim için tam yerinde bir söz.Allah inşallah ikimizin de istediği yerleri kazzanmasını nasip eder ve umarım buluşuruz Ankara'da.Çokça öptüm seniBiggrin

İnşallah başaracağız. Abaza

Ankara'ya gel hadi. Kalp

Esra çok teşekkür ettim. Biggrin

Gelm vallahi Büş şu seneyi atlatalım Ankara'nın altını üstüne getireceğiz senleSmile

Al beni oralara al beni oralara^^

Ne demek canım sınavzedenin halini sınavzede anlar^^
Fotoğraflara bayıldım Biggrin Hepsi çok güzeldi Biggrin Emeğine sağlık canım Onay
Carpe Diem!
[Resim: 37585328141516196527317.jpg]

Koreli teyzeme çook teşekkür ederim.

Detay : http://banakulakverin-boicegirl.blogspot.com/

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi