Konuyu Oyla:
Kore ve Ben / Korea and I
|
Etkileyici ve neseli fotograflar tesekkürler. ^^
19-05-2011, Saat: 1:16
Bebekler çok tatli gerçekten yerim ben onlari^^
Büsra fotograflar çok güzel bizimle paylastigin için tesekkürler ![]()
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Uzaktan sevmek en güzelidir bazen...(Elif ŞAFAK)
>>Always Keep The Faith!<<
19-05-2011, Saat: 1:20
(19-05-2011, Saat: 1:16)purple-jj yazdı: Bebekler çok tatli gerçekten yerim ben onlari^^ Rica ederim.^^ Elimde oldukça sizin ile paylasacagim.
19-05-2011, Saat: 1:32
Uzayli mi? Kim onlarin uzayli oldugunu söylüyor ki? Tamam bazen gerçek olmayacak kadar yakisikli olduklarini kabul ediyorum ama uzayli olabileceklerini düsünmemistim
![]() Fotograflar çok sicak ve güzel.Bebisler çok tatlilar gerçekten.Bak bak eglen yani. Tesekkürler bizi de ailenle tanistirdigin için.Bir aileni diger bir ailenle tanistirdin ![]() SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
19-05-2011, Saat: 1:34
Senin adina sevindim.Büsra benimde birçok koreli arkadasim var.Evet onlarda bizim gibi insan nihayetinde ayni toprakta ,ayni sehirde büyümesek de biz onlari seviyoruz.Onlarda bizi... Paylasim güzel olmus.Ellerine saglik canim.
♥I watching Descandants on the Sun♥ ♥♥Vazgeçen zafer elde edemez♥ ♥♥♥Minoz♥
19-05-2011, Saat: 1:39
Emin olun söz meclisten disari onlara ''uzayli'' gibi davranan bir çok insan taniyorum.Onlar biz Kore severlerin adina leke sürüyorlar bence. Bu yüzden bir çok kisi ile tartistim. ^^
Yorumlariniz için tesekkür ederim. Bebislerin ikisi de birbirinden yaramaz ama bir o kadar da tatlilar. Onlarla oyun oynamak çok zevkli. ![]()
19-05-2011, Saat: 2:06
Paylasim için tesekkürler. Cimbom aski sonsuza dek sürer.
![]()
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi