Arkadaslar Kore Ve Türkiye dostluğunu anlatan videolarınızı burada paylaşabilirsiniz.

Kore & Türkiye Dostluğu İçin Hazırlanan Videolar
|
Arkadaslar Kore Ve Türkiye dostluğunu anlatan videolarınızı burada paylaşabilirsiniz.
![]()
Bunlari çok begendim.
![]()
Tesekkürler canim.
![]() My Love JJ <3<3<3<3<3 TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
11-04-2009, Saat: 20:44
Güzel paylasimlar için tesekkürler.
![]()
Öznur' um videolar harika bi'tanem... Ellerine saglik ...
![]()
Hepinizin de begenmesine sevindim. Daha bulursam ekliyicem. Sizde ekleyin lütfen.
![]()
Kanka gerçekten hepsi super ellerine saglik canim.
![]() ![]()
Dostluk duygularinin hep ilk günkü gibi kalmasi için bazen böyle güzel hatirlatmalara ihtiyaç vardir paylasim için tesekürler hepsi harika.
![]() (11-04-2009, Saat: 21:00)ju yoo rin yazdı: dostluk duygularinin hep ilk günkü gibi kalmasi için bazen böyle güzel hatirlatmalara ihtiyaç vardir paylasim için tesekürler hepsi harikaSana katiliyorum umarim hep böyle kalir. ![]()
INSALLAH benim temennimde o bu arada bizim milli menfeatlerimiz için korede gözünü kirpmadan canini veren tüm sehitlerimizin ruhlari sad olsun simdi onlar sayesinde bu tür dostluk iliskileri kurulabiliyor bi düsünsene diger ülkelere gidebilmek için vize bekleyen bir sürü magdur insan varken kore bizden vize istemiyormus bize olan vefa borçlarindan dolayi onun için bütün sehitlerimize minnettar olmaliyiz.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|