yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Spor Haberleri
Evet Tugba hatirliyorum ben bu oyuncuyu... Avrupalilar kendileriyle çelisen kararlar vermekte harika insanlardir. Insanin kendi ülkesinde oynarken gol atmayi istemesi kadar daha dogal bir sey olamaz ne hakla takimdan atmislardi anlamadim...
[Resim: PYH2007112500010008000_P1.jpg]

Yonhapnews-Moskow-25 Kasim

Kim Yu-na buz üzerinde parliyor

Güney Kore'nin bayan figür patencisi Kim Yu-na, Rusya' da yapilan 2007-2008 Grand Prix of Figüre Skating yarismasinda altin madalya kazandi.(24 Kasim'da) Kim bayanlar serbest kayma dalinda 133,70 puan kazandi ve bu puanla toplam 197,20 puanlik bir skora ulasti.
Hakkınızı helal edin. ~
1990 dogumlu bir yarosmaci kim yu-na hanimefendi... harika bir buz patenci.. izlemistim kendisiniBiggrin
bana da necmi göstermisti resmini çok sirin bir kiz hem de basarili masallahSmile

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
[Resim: 2007120717bigtv4.jpg]

Ulusal futbol takimi Huh Jung-moo tarafindan yönetilecek.

Kore Futbol Birligi, Huh'tan sonra en üstteki iki adaylardan, Ingiliz Lig menejeri ve Liverpool baskani Gerard Houllier'i yaristan düsürmüs oldu.

Ayrica Huh son yedi yil içerisinde ulusal takimi idare eden ilk Korelidir.
Hakkınızı helal edin. ~
[Resim: 2007120904bigyn3.jpg]
Sürat pateninde Lee Kang Seok sezonun ilk altin madalyasini erkekler 500 metrede ISU World Cup sampiyonasinda Hollanda'da kazandi.
Ikinci bölümdeki yarista Lee, Japon rakibi George Kato'yu geçerek Dünya Kupasi puanini erkekler klasmaninda 430'a yükseltti.
Diger dört Koreli sürat patencisi karsilasmayi ilk 10'da bitirdi.Böylece Kore takimi gücünü pekistirmis oldu.

KBS
Wando yazdı:[Resim: 2007120904bigyn3.jpg]
Sürat pateninde Lee Kang Seok sezonun ilk altin madalyasini erkekler 500 metrede ISU World Cup sampiyonasinda Hollanda'da kazandi.
Ikinci bölümdeki yarista Lee, Japon rakibi George Kato'yu geçerek Dünya Kupasi puanini erkekler klasmaninda 430'a yükseltti.
Diger dört Koreli sürat patencisi karsilasmayi ilk 10'da bitirdi.Böylece Kore takimi gücünü pekistirmis oldu.

KBS

Tesekkürler Sinan haber için.Aynisini bende çevirmistim Biggrin tam ekleyecektim birbaktim eklemissin.Eline saglik
Hakkınızı helal edin. ~
12 Aralik 2007 --- KBS

Figür patencisi Kim ve Yüzücü Park, Oy verilen Yildizlar...

[Resim: 2007121217bigaq8.jpg]

Figür patencisi Kim ve Yüzücü Park'a yilin spor yildizlari oyu verildi.

Kore'de 2007'de ulusun prestijini arttiran en üst iki atleti adlandirmak için 19 yas üzeri bay ve bayanlardan yaklasik 1000 kisiye sorularak bir oylama yapildi.

17-yasinda olan Kim, bütün yas gruplarindan gelen oylar sonucu yüzde 52i'yle favori oldu. 18-yasindaki Park, yüzde 45 civarinda oy aldi.
[/b]
Hakkınızı helal edin. ~
Asyali hentbolcular maçlari tekrar oynayacak...

[Resim: 2007121821bigfq1.jpg]

Koreli erkek ve kadin hentbol oyunculari, Beijing Olimpiyat Oyunlari için ikinci bir sans elde edecekler.

Koreli hentbol oyunculari önyargili Ortadogu'lu hakemler yüzünden önceki oyunlari kaybettiklerini belirtti.

Uluslararasi hentbol federasyonu (IHF), erkek ve kadin kategorileri için 2008 Olimpiyat Oyunlarinda Asyali sporcularin turnuvalarinin tekrar oynanmasina karar verdi. Federasyon Fransa-Paris'te bu karari aldi Tekrar maçlari Ocak'a kadar yapilacak.

Kore erkek takimi Kuveyt'e yenildi, Kore bayanlar takimi ise Kazakistan'a yenildi.

KBS--News

Hakkınızı helal edin. ~
Haber için sagol Tugba Smile
Will u be there?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi