yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Soğuk Savaş'daki Olaylar(TRT Derin Bilgi)
Kore'deki Soğuk Savaşın Türkler açısındaki derin detayları bu videoda... Her Türk Evladı İzlesin!!! Smile

İzlemek İçin Tıklayınız.!!! / Click for watch.!!!

Alternatif Linkten İzlemek İçin Tıklayınız.!!! / Click for Watching on the Alternative Link.!!!
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Çok güzel ekledigin için tesekkürler Smile
"Hiç tanimadigi topraklarda hiç tanimadigi düsmanla savasacakti mehmetcik"
Bu cümle beni çok etkiledi ve mehmetcik orada savasirken mükemmel Dostluklarin temellerini attilar Kore kurtulup gelisme kivilcimi yakilirken Türkiye de ayni heyecani yasamaya baslamis. Emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler...
Sirine çok güzel bir paylasim olmus tesekkürler
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Senin gibi bu videonun anlamini bilenlere asil ben tesekkür ederim Smile
Keske böyle bir durumda kalmamis olsaydik. Insanin bir baska memleket için canini vermesi çok daha aci verici bir durumdur. Tesekkürler bu anlamli konu için.
(19-09-2009, Saat: 21:14)éhl@ yazdı: "Hiç tanimadigi topraklarda hiç tanimadigi düsmanla savasacakti mehmetcik"
Bu cümle beni çok etkiledi ve mehmetcik orada savasirken mükemmel Dostluklarin temellerini attilar Kore kurtulup gelisme kivilcimi yakilirken Türkiye de ayni heyecani yasamaya baslamis. Emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler...
Sirine çok güzel bir paylasim olmus tesekkürler Sirine çok güzel bir paylasim olmus tesekkürler
Haklisin Hale abla gerçekten bu cümle etkileyici. Bu bizim mehmetcigimizin gerçekten merhametli yardimsever ve cesur oldugunu gösteriyor
video için tesekkürler Sirin'cim gerçekten anlamli bir video
Izleyelim,izletelim... Tesekkürler...
Rica ederim belirttigim gibi böyle bir videonun degerini bildiginiz için bir Türk evladi olarak size çok tesekkür ederim Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi