yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Siyasi Haberler (2)
Cumhurbaskani Lee Myung Bak ihtiyaci olan ögrencilere kisisel servetini bagisladi.

[Resim: 80511559.jpg]

''Cheonggye'' isimli vakfa yardim eden cumhurbaskani ve esi su konusmayi yapti:
- Ben, cumhurbaskani degil sadece bir vatandas olarak, gerçekten ülkemizin herseyine yardimci olurum.Gerçekten biz duyarli vatandaslar olarak bu ögrencilerimizinde okumasini istiyoruz ve onlara yardim elini uzattik.

Seoul, 6 Temmuz 2009 (Yonhap)
takdire sayan bir davranis. çok düsünceli ve iyimserler her zaman ki gibi.haber için tesekkürler.
İmzanız kurallara uygun olmadığı için kaldırılmıştır.
birsey degil Smile
President Lee Myung-bak

Avrupa turuna çikan Güney Kore Devlet Baskani Lee Myung-bak dün Polonya'ya gitti.Lee Myung-bak bugün Polonya Devlet Baskani Lech Kaczynski ile görüsecek.Iki lider enerji,insaat ve savunma projeleri hakkinda konusacaklar...

(08.07.2009 / JoongAng Daily)

[Resim: 210avcp.jpg]
Ukrayna Basbakan’i Yulia Tymoshenko, Güney Kore’yi ziyaret etti. Yulia, Cheong Wa Dae’de Güney Kore Baskani Lee Myung-bak ile ve SK Telecom Baskani Jung Man-won ve Kore Uluslararasi Ticaret Birligi Baskani Sakong Il ile görüsmeler yapti.

Yonhap, 16.07.09

[Resim: 14996273.jpg]
[Resim: 13054079.jpg]
[Resim: 68111299.jpg]
[Resim: 61812240.jpg]
[Resim: 55459797.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
(16-07-2009, Saat: 14:05)sunshine yazdı: Ukrayna Basbakan’i Yulia Tymoshenko, Güney Kore’yi ziyaret etti. Yulia, Cheong Wa Dae’de Güney Kore Baskani Lee Myung-bak ile ve SK Telecom Baskani Jung Man-won ve Kore Uluslararasi Ticaret Birligi Baskani Sakong Il ile görüsmeler yapti.

Yonhap, 16.07.09

[Resim: 14996273.jpg]

Ukraynali baskanin saç sekli Kore saç sekillerine benziyorBiggrin
Tesekkürler...Smile

(06-07-2009, Saat: 10:13)prens_yisan yazdı: Cumhurbaskani Lee Myung Bak ihtiyaci olan ögrencilere kisisel servetini bagisladi.

[Resim: 80511559.jpg]

''Cheonggye'' isimli vakfa yardim eden cumhurbaskani ve esi su konusmayi yapti:
- Ben, cumhurbaskani degil sadece bir vatandas olarak, gerçekten ülkemizin herseyine yardimci olurum.Gerçekten biz duyarli vatandaslar olarak bu ögrencilerimizinde okumasini istiyoruz ve onlara yardim elini uzattik.

Seoul, 6 Temmuz 2009 (Yonhap)

Cumhurbaskani nekadar iyi bir adammis.Alkis
Haber için tesekkürler...Smile
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
Millet Meclisi 'nde gerginlik yükseldi.

[Resim: 88434275.jpg]

Güvenlik Görevlileri , Yeouido 'daki millet meclisinin ana koridorunu kapatti. Iki parti arasindaki anlasmazlik, ''Medya Reform Tasarisi'' yüzünden çikti..

Yonhap News (19.07.2009)
Muhalefet Partisi Lideri Chung Sye-kyun Istifa Ettigini Açikladi.

[Resim: pyh2009072402100034100p.jpg]

Güney Kore'nin, ana muhalefet Demokrat Partisinin lideri Chung Sye-kyun istifa etti.Onun niyeti Ulusal Meclis de istifasini duyurmak istemesidir.Ancak baskan, iki gün sonra iktidardaki Büyük Millet Partisi lideri ile ''Medya Reform Tasarisi'' yüzünden tartisma yasadi ve istifasini ilan etti.

(Yonhap News / 24 Temmuz 2009)
Meclis baskani medya faturalarini üstlenme sözünü verdi.
[Resim: tmp5512009072615930.jpg]

Güney Kore parlamento lideri ,muhalefet partilerinin iddialarinin geçersiz oldugu tartismali medya faturalarinin tüm sorumlulugunu almaya hazir oldugunu söyledi.
(Yonhap News / 26Temmuz 2009)
[Resim: unled3krl.png][Resim: unled2xl.png]
Güney Kore, Vietnam Politikasi Planlama Müzakereleri

[Resim: pyh2009072801890034100p.jpg]

Güney Kore Disisleri Bakanligi yetkilisi Lee Yoon , Vietnamli meslektasi Pham Huchi ile Güney Kore'nin baskenti Seoul'de , Vietnam Politika Planlama müzakereleri için el sikistilar.

(Yonhap News / 28 Temmuz 2009 )

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi