yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Sinema Keyfi'ne Davet
Umarim ileride çok daha kapsamli etkinliklere katiliriz. Smile Onay
Hakkınızı helal edin. ~
Iyi geceler arkadaslar,
Biz de arkadaslarla ordaydik ama maalesef erken gelemedigimiz için biletleri alip ancak salona girebildik. "Yepyeni bir hayat" filmi güzeldi gerçekten. Ama Jinhee'e çok üzüldüm. Zavalli çocuk kime güvendiyse, güvendigi daglara karlar yagdi. Bir de film boyunca Jinhee gibi babasinin gelecegini umut ettim ben de ama gelmedi maalesef Sad

Bu arada Korelilerle Kore filmi izlemek benim için güzel bir deneyim oldu. Kore-fans ailesine, özellikle Hilmi beye bu organizasyondan dolayi tesekkür ederim.
Arkadaslar adiniza sevindim,eglenmissiniz.. Aglaelsalla
Filmleri de çok merak ettim..
Sizleri hep birarada böyle etkinlikte de görünce insanin Ankara'da oturmak vardi ya diyesi gelmiyor degil.. Dertli Aglaelsalla
(11-12-2009, Saat: 3:00)kiday baksi yazdı: Bu güzel etkinlik ve bizlere gösterdikleri ilgi için basta Sayin Büyükelçi olmak üzere, Kültür ve Basin Atasesi Dong-Woo CHO ve esi Suk Gyong-sim'e, Canan Hanim, Ceren Hanim ve diger Büyükelçilik görevlilerine, Büyükelçilik ile bizleri bulusturan Hakan Bey'e, etkinlige katilan arkadaslarimiza ve tüm Korea-Fans Ailesi'ne tesekkür ederiz...Alkis

Bende hepsine tekrar tekrar tesekkür ediyorum. Smile Bay Cho ve esi Bayan Suk'a ve Sayin Büyük elçiyede. Smile

Canan abla beni görür görmez yanina çagirip SS501 hakkinda bilgi aldi. :img-hysterical: Canan ve Ceren ablamizi çok sevdim ben. Kalp

Hakan abi seninde katkilarin çok büyük ayrica çok tesekkür ederim. Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Canan ve Ceren ablalari ben de çok sevdim.
Nasil güler yüzlü insanlar öyle ^___^
Hepsine çok çok tesekkür ederim,ilgilerinden dolayi.
Bana yolda eslik eden OneLeN, sunshine ve ThisMyFriend'e de çok çok tesekkür ediyorum Biggrin

(11-12-2009, Saat: 1:56)ecegül yazdı: Bilakis arkamda oturan Bay Cho ve büyük elçinin kendi aralarindaki Korece diyalogunu anlamaya çalisip, o halime baya güldüm.Biggrin

Allah iyiligini versin Merve koptum:img-hysterical::img-hysterical: Anlayabildin mi bari.Biggrin
Sizin adiniza çok sevindim keske bende olabilseydim ama ne yazik ki Ankarada oturmuyorum umarim böyle nice etkinlikler olur ve bizlerde katiliriz. Opucuk
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
(11-12-2009, Saat: 13:51)ceyankbyz yazdı:
(11-12-2009, Saat: 1:56)ecegül yazdı: Bilakis arkamda oturan Bay Cho ve büyük elçinin kendi aralarindaki Korece diyalogunu anlamaya çalisip, o halime baya güldüm.Biggrin

Allah iyiligini versin Merve koptum:img-hysterical::img-hysterical: Anlayabildin mi bari.Biggrin

Ne demezsin.. Kelimesi kelimesine hepsini anlamistir Merve.. :img-hysterical: :img-hysterical:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Çok güzel eglenmissiniz sanirim.. Biggrin Sampiyon belli ikinci kim.. BiggrinBiggrin
(11-12-2009, Saat: 2:06)sunshine yazdı: Normaldir ecegül canim. Smile Yemekte Bay Cho ile iyi sohbet arkadasi olmustunuz. Smile

Heralde sohbet arkadasimin benim yerime büyük elçiyle konusmasini kiskandim.Biggrin Acaba ne konusuyorlar diye, sanki de anliyormus gibi merakla dinledim.Biggrin

(11-12-2009, Saat: 17:46)Melissaa yazdı:
(11-12-2009, Saat: 13:51)ceyankbyz yazdı:

Allah iyiligini versin Merve koptum. Anlayabildin mi bariBiggrin

Ne demezsin.. Kelimesi kelimesine hepsini anlamistir Merve.. :img-hysterical: :img-hysterical:

Veladdalin amin.Smile Filmi feth ettim, sorun ezberden cevap vereyim.:img-hysterical:
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi