yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Severler 4. Bulusmasi
Etkinlik ile ilgili bir bilgi daha bildirmek istiyorum Kore geleneksel kiyafeti olan Hanbok'u üzerine giyinmek isteyenler giyinebileceklermis. Smile Bizleri büyük bir gün bekliyor simdiden. Smile
Cumartesi olmasina üzüldüm son ana kadar bir ümidim vardi ama oda yok artik yarin çalisiyorum orada olmayi çok istiyordum. Aglaelsalla
Gidecek arkadaslara simdiden iyi eglenceler.. Onay
Bugün gelen herkese tesekkür ederim güzel bir gün geçirdik hep beraber.. Resimler bana gelince buraya da ekleyecegim. Smile

Alıntı:Bugün etkinlik yemekle basladi ardindan Kore tatlilari bendi tatlilar bizim jelibonlarimiz gibiydi tatlari öyleydi yani. Smile Sonra Hanbok giymek isteyenler giyindi daha sonra oyun oynandi (bende oynadim ve kazandimSmile ) Etkinlikte bugün bunlari yaptik gayet güzel ve tadindaydi hersey, ne az kiisydik ne çok kalabaliktik güzeldi. Smile Bir sonraki etkinlikte görüsmek üzere...
Çok güzel bir gündü. Smile Çok keyifli geçti..
Koreye gitmeden Hanbok giyebildim ne kadar mesudum anlatamam. Biggrin
Koreye gidersem alacagim ilk sey sekerlemelerdi..
Ama gitmeden yiyebildim. Biggrin Sekerlemeler , tatlilar tam benlikti
ne kadar sansliymisim..
Kübra gerçekten çok sansliydin..
Ilk basta eyvah dedim ama o kadar iyi toparladin ki kisa sürede kestirmeden bitirdin oyunu. Alkis
Gelemeyenler çok sey kaçirdi..
My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
Hayatim ama ben hepinize oyuna baslamadan önce oyun benim olacak dedim. Smile Sans oyunlarinda genelde ben hep kazanirim önce kaybeder gibi olup sonra oyunu kazanirim her zaman böyle oldu için artik oyunlar da kendime güvenim var..Jung oppaya attirdigim zarlar biraz da taktik isiydi sonunda galip geldim. Smile Çok mutluyum. Smile
Bence de çok güzel bir gündü.Hanbok giymenin mutlulugu anlatilamaz. Smile
Evet gerçekten çok güzel bir gündü.Ama nolur bundan sonraki bulusmalar pazar günü olsun.Çünkü cumartesileri gelememe ihtimalim var ve eger gelemezsem kahrolurum. Sad
Bi Rain Fan Club
A Love To Kill Fan Club
Seoul Fan Club
2PM Fan Club
MBLAQ Fan Club

Bekliyorum...
Öyle bir havada gel ki
Vazgeçmek mümkün olmasın...!!!

Emel sen olmazsan olmaz. Sad Aglarim bak. Sad
Güzel bir gündü tesekkürler herkese.Elinde resim olan nolur bana yollasin o resimleri nolur. ^^
Emel sen pazar diyosun ben cumartesi ne olcak böyle. Biggrin
En azindan sen dersi kaçirmamis oluyorsun.
Pazar olursa ben nasil geliyim ..
Dersi kaçirmak istemiyorum ..
Neyse ki bu sene bitiyor üniversite sonra planimiz için kollari sivama zamani. :atkilinc:
Gerçi cumartesi olursa Havva'da gelemiyor..
Her daim de dersten kaçilmiyor..
My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club
You're Beautiful Fan Club
Personal Preference Fan Club
Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
Ne olacak böyle bilmiyorum dogrusu. Smile Pazar gelenler cumartesi yok cumartesi gelebilenler pazar yok ben hepinizin gelmesini istiyorum. Sad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi