Arkadaşlar,
'Kore Oyuncuları' denince aklımıza neler geliyor?
Paylaşalım...
'Kore Oyuncuları' denince aklımıza neler geliyor?
Paylaşalım...

Kore Oyuncuları Denince Aklınıza Ne Geliyor?
|
Arkadaşlar,
'Kore Oyuncuları' denince aklımıza neler geliyor? Paylaşalım... ![]()
09-12-2008, Saat: 23:41
Kore oyunculari denince aklima koreli olduklari geliyor.Ama bu isin sakasi.Ben son zamanlarda o kadar dizi izledim ki her birinde oynayan G.Korenin güzel yürekli görsel sanatçilari yüklendikleri rollerin hakkini veren ve kendilerini oynadiklari rollere kattiklari özverileriyle tam bir sölen sunuyorlar.Ekip olarak yaptiklari disiplinli ve özverili çalismalar sonunda izleyiciye olaganüstü bir seyir sunuyorlar.Her yapimin ayri büyüsü var gibi izledikçe dahada seviyorsun.Tutkuyla baglaniyorsun.Ben onlara koreyi bu yapimlardaki basarilari sayesinde tanitmalarina ve sevdirmelerine kendi gözümle sahit oldum.Onlar islerinde iyiler.Yürekleri ve sevgileri var kullanmayi biliyorlar.Sagolsunlar.
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(09-12-2008, Saat: 23:41)irfaner yazdı: Kore oyunculari denince aklima koreli olduklari geliyor.Ama bu isin sakasi.Ben son zamanlarda o kadar dizi izledim ki her birinde oynayan G.Korenin güzel yürekli görsel sanatçilari yüklendikleri rollerin hakkini veren ve kendilerini oynadiklari rollere kattiklari özverileriyle tam bir sölen sunuyorlar.Ekip olarak yaptiklari disiplinli ve özverili çalismalar sonunda izleyiciye olaganüstü bir seyir sunuyorlar.Her yapimin ayri büyüsü var gibi izledikçe dahada seviyorsun.Tutkuyla baglaniyorsun.Ben onlara koreyi bu yapimlardaki basarilari sayesinde tanitmalarina ve sevdirmelerine kendi gözümle sahit oldum.Onlar islerinde iyiler.Yürekleri ve sevgileri var kullanmayi biliyorlar.Sagolsunlar. Arkadas çok güzel konusmus valla ben daha ne diyim ya.Ama su bir gerçek çektikleri dizi veya film olsun hepsi bagimlilik yapiyo ![]() ![]()
10-12-2008, Saat: 3:08
Kore oyunculari denince aklima ilk olarak oynadiklari drama ve buna paralel olarak da duygusallik,ask ve gözyasi geliyor..
![]()
14-12-2008, Saat: 20:04
tabiki aklima kim jeong hoon geliyor. dogrusu hiç aklimdan çikmiyor ki gelsin uffff I love you kim I love you beni bekle bir gün gelecegim yanina
Bana kore derseler direk aklima denizler imparatoru jang bo go, i am sorry i love younun so ji sub'u ve korea-fans geliyor
![]() ![]() ![]()
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
15-12-2008, Saat: 0:17
benim aklima çekik gözlüler geliyor
![]()
31-12-2008, Saat: 17:34
(Son Düzenleme: 09-01-2009, Saat: 20:46, Düzenleyen: zeynozehra.)
çekik gözlüklülük,güzellik,yakisiklilik ve basarilari geliyor
![]()
31-12-2008, Saat: 17:35
(10-12-2008, Saat: 2:40)zeytiin yazdı:evet katiliyorum(09-12-2008, Saat: 23:41)irfaner yazdı: Kore oyunculari denince aklima koreli olduklari geliyor.Ama bu isin sakasi.Ben son zamanlarda o kadar dizi izledim ki her birinde oynayan G.Korenin güzel yürekli görsel sanatçilari yüklendikleri rollerin hakkini veren ve kendilerini oynadiklari rollere kattiklari özverileriyle tam bir sölen sunuyorlar.Ekip olarak yaptiklari disiplinli ve özverili çalismalar sonunda izleyiciye olaganüstü bir seyir sunuyorlar.Her yapimin ayri büyüsü var gibi izledikçe dahada seviyorsun.Tutkuyla baglaniyorsun.Ben onlara koreyi bu yapimlardaki basarilari sayesinde tanitmalarina ve sevdirmelerine kendi gözümle sahit oldum.Onlar islerinde iyiler.Yürekleri ve sevgileri var kullanmayi biliyorlar.Sagolsunlar. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|