yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Müzik Dünyasi Ile Ilgili Haberler
Paylasim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

paylasim için tesekkürler

Hadi bakalim amaçlarina ulasmislar tebrikler Wonder girls Alkis Sagol abicim Onay
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Çok güzel..Tebrikleri Wonder Girls ,Tesekkürler.
Sasirdim.Açikcasi o kadar begenmiyorum bu grubu.
Ben nedense Nobody sarkilarini pek begenmemistim,sasirdim 1. olmalarina. Tesekkürler =)
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Yoon Eun Hye ditches the Love Triangle for Kim Hyun Joong

Kim Hyun Joong ve Yoon Eun Hye Ask üçgenine düsürüldü

Seksi manken Yoon Eun Hye ve SS501 lideri/f4 üyesi Kim Hyun Joong, Section TV ‘nin “Basic House,” programinda fotograf çektirmek için bir araya geld. Çift bilerek birbirine yaklastirilmaya çalisildi ve bir röportaj yapildi.

(09.01.2010 / allkpop.com)

[Resim: v80sgh.jpg]
HyunA debuts with “Change” on Music Core!

HyunA “Change” ile Music Core ‘ye çikti!

4minute’in HyunA’si nihayet dün ilk solo çalismasi Change ile Music Bank’a çikti. BEAST’den Jun Hyung ile düet yapan HyunA ilk kez tek basina ikinci bir solo çalisma için Music Core’yi ziyaret etti.Change ile 2010’un ilk büyük hit sarkisi olmak için müzik listelerinde tirmaniyor. Kolayca HyunA’nin bu solo sarki ile yükseklere çikacaginin uzak olmadigini söyleyebiliriz.

[Resim: 14y1xdd.jpg]
(09-01-2010, Saat: 21:14)min rin yazdı: Yoon Eun Hye ditches the Love Triangle for Kim Hyun Joong

Kim Hyun Joong ve Yoon Eun Hye Ask üçgenine düsürüldü

Seksi manken Yoon Eun Hye ve SS501 lideri/f4 üyesi Kim Hyun Joong, Section TV ‘nin “Basic House,” programinda fotograf çektirmek için bir araya geld. Çift bilerek birbirine yaklastirilmaya çalisildi ve bir röportaj yapildi.

[Resim: v80sgh.jpg]

saçma saçma saçmaKizgin
Yoon manken degil oyuncu(yani mankenlikte yapiyor ama asil meslegi degil)
Yoon ve hyun yakistirilmasi hiç dogru degil...
Yoon benim prensesim ve seksi'de degil..Ban
Liderimle aralarinda bir sey olmazOfkeli
Teekkürler..
Bence de saçma Yoon'u ne kadar sevsemde Hyun'umla nasil yakistirirlar ( burada yoon'a hakaret etmiyorum sadece çok sasirdim) Uf ya niçin böyle birsey yapilmis ki anlamadim ..=(=(
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi