yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Müzik Dünyasi Ile Ilgili Haberler
(22-11-2009, Saat: 14:51)TIFA yazdı: DBSK yine aldi ödülünü onlara yakisan ödül Onay tabi 2 üyesi olmadan Sad Tesekkürler.

Asya'nin En Iyi Temsilcisi: Dong Bang Shin Ki (TVXQ / DBSK) Alkis

Tüm sonuçlar ve resimler için
http://www.korea-fans.com/forum/mnet-asy...076-4.html
F(x) Üyelerinde Domuz Gribi Tesbit Edildi

[Resim: 2w51wuo.jpg]

f(x) üyeleri Amber, Krystal ve Sulli'ye domuz gribi teshisi koyuldu.

22 Kasim'da soguk alginligi semptomlariyla hastaneye giden üyelerin, muayeneleri ve ve yapilan testler sonrasinda domuz gribi olduklari anlasildi.

Luna ve Victoria'da ise virüse rastlanmadigi ve su an saglik durumlarinin iyi oldugu açiklandi.

Grup, ayin 25'inde katilmalari gereken Çin Konserini iptal etmek zorunda kaldi.

(22-11-2009, Saat: 14:51)TIFA yazdı:
(22-11-2009, Saat: 11:17)Zemheri yazdı:
MNET Müzik Ödülleri

En Iyi Yeni Erkek Sanatçi: Supreme Team
En Iyi Yeni Kadin Sanatçi: 2NE1
En Iyi Dans Ödülü: Kara - Honey
En Iyi Grup: 8Eight Iyi Hip Hop Müzik Ödülleri: LeeSSANG
En iyi Evi ve Elektronik Ödülü: Brown Eyed Girls - Abracadabra!
Best Ballad R & B Ödülü: Kim TaeWoo (Love Rain)
En iyi Asyali Yildiz: DBSK
En Iyi Erkek Solo Sanatçi: Drunken Tiger
En Iyi Erkek Solo Sanatçi: Baek Ji Young
En iyi Asyali Müzik: JYP
En iyi MV: 2NE1 (Fire)
En Iyi Kadin Grup: Brown Eyed Girl
En Iyi Erkek Grup: 2pm
Yilin Albümü: G-Dragon Heartbreaker
Yilin Sarkisi: 2NE1-"I Don't Care
Yilin Sanatçisi: 2pm

DBSK yine aldi ödülünü onlara yakisan ödül Onay tabi 2 üyesi olmadan Sad Tesekkürler.

Evet kazananlari kutlamak lazim ama en çok bir Big Bang hayrani olarak G-Dragon'un yilin albümü ödülünü almasina sevindim..Aja Aja Lider !!
Ve tabi DBSK ve 2ne1'i da ayrica kutluyorum..
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
F.T.Island New Album

South Korea

F.T.Island Rock Grubu'nun 16 Aralik'ta çikacak olan yeni albümlerindeki sarkilar Japonca olacaktir. Albümün ismi 'So long, Au revoir' 'dir ve albümde 11 tane sarki yer almaktadir.

(24.11.2009 / Primadonna)

[Resim: x54961.jpg]
T-Max Grubu üyesi ve BOF oyuncusu Kim Joon'un H1N1 pozitif çiktigi açiklandi

[Resim: 15rmhw9.jpg]

26 Kasim günü geç saatlerde yapilan açiklamaya göre Kim Joon su an hastanede ve Tamiflu tedavisi görüyor. Durumu su an stabil olmasina karsin, Planet 905 sirketi yetkilileri Kim Joon'un ve T-Max grubunun Kore ve yurtdisindaki programlarinin iptal edilebileceginin açikladi.

Kim Joon'la birlikte 26 Kasim'da, Shinee'den Taemin ve MBLQ'dan Thunder'in da H1N1 testinden pozitif sonuç verdigi duyuruldu.

(27-11-2009, Saat: 0:43)PebbLes yazdı: T-Max Grubu üyesi ve BOF oyuncusu Kim Joon'un H1N1 pozitif çiktigi açiklandi

26 Kasim günü geç saatlerde yapilan açiklamaya göre Kim Joon su an hastanede ve Tamiflu tedavisi görüyor. Durumu su an stabil olmasina karsin, Planet 905 sirketi yetkilileri Kim Joon'un ve T-Max grubunun Kore ve yurtdisindaki programlarinin iptal edilebileceginin açikladi.

Kim Joon'la birlikte 26 Kasim'da, Shinee'den Taemin ve MBLQ'dan Thunder'in da H1N1 testinden pozitif sonuç verdigi duyuruldu.

Inanmiyorum sevdigim 2 sarkici H1N1 virüsüne yakalanmis çok üzüldüm insallah biran önce iyilesirler Sad
Haberler için tesekkürler.

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(29-11-2009, Saat: 20:29)TIFA yazdı:
(27-11-2009, Saat: 0:43)PebbLes yazdı: T-Max Grubu üyesi ve BOF oyuncusu Kim Joon'un H1N1 pozitif çiktigi açiklandi

Inanmiyorum sevdigim 2 sarkici H1N1 virüsüne yakalanmis çok üzüldüm insallah biran önce iyilesirler Sad
Haberler için tesekkürler.

aynen yaa...çok üzüldüm.insallah bir an önce iyilesirler
I'm sorry Ilove you -so si
T-MAX Kim Joon

gong y-cof. p
düşler.p-kim jeong
SS501
SE7EN
Lee Min
A Live to kill -anime _JANG GEUN SUK_

umarim biran önce iyilesirler...taemin yavyumm Aglaelsalla
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Yazik ya ne oluyor bunlara benim sevdigim kisilerden biridir kendisi umarim digerleri gibi iyilesir.
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Ayy inanamadim çabuk iyiles canim ya kiyamam..
.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi