yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Müzik Dünyasi Ile Ilgili Haberler

Rain'den Asya Turlari için yeni Web site!!
[Resim: 20090811rainism572.jpg]

10 agustos tarihinde açilan web sitesinde, Rain Fanlari için, turdan son haberler ve fotograflar var.
Siteye Girmek Için Tiklayin

11.08.2009
[Kaynak:AllKpop]

BigBang Daesung Araba Kazasi Geçirdi!!

[Resim: 20090811daesung572.jpg]

Big Bang'den Daesung'un bu öglen saat 16.00 siralarinda(Kore saatlerine göre) SBS'in 'Family Outing' çekimlerinden sonra evine dönerken yolda kaza geçirdigi ve ufak yaralanmalar aldigi bildirildi.Aracin Pyeongtaek, Gyeonggi eyaleti yakinlarinda kaza yaptigi belirlendi.Ayrica arabanin oldukça zarar gördügü de söyleniyor
Kendisine geçmis olsun!!

11.08.2009
Asli paylasim için tesekür yüregine saglik
nazar degdi çocuga yav...geçmis olsun.....
Geçmis olsun.. Smile Haberler için tesekkürler Asli.. Smile
(11-08-2009, Saat: 14:54)ayumiyo yazdı:

BigBang Daesung Araba Kazasi Geçirdi!!

[Resim: 20090811daesung572.jpg]

Big Bang'den Daesung'un bu öglen saat 16.00 siralarinda(Kore saatlerine göre) SBS'in 'Family Outing' çekimlerinden sonra evine dönerken yolda kaza geçirdigi ve ufak yaralanmalar aldigi bildirildi.Aracin Pyeongtaek, Gyeonggi eyaleti yakinlarinda kaza yaptigi belirlendi.Ayrica arabanin oldukça zarar gördügü de söyleniyor
Kendisine geçmis olsun!!

11.08.2009

Ay yazik vallaha nazar degdi. Haberler için sagol Asli abla.
[Resim: iq6ERxs.gif]
Tumblr Face
http://www.youtube.com/watch?v=4B5LRlVsOn0
6:36-6:42
Yaa sen ne şebek bişi çıktın.

Lee Min Ki'nin ilk albümü 'No Kidding bugün raflarda yerini aldi

[Resim: 2yyw5xd.jpg]

Aktörlük disinda sarkiciliga da merakli olan Lee Min Ki geçen yil ki MKMF ödüllerinde sundugu basarili performansindan bir yil sonra olayi biraz daha büyüttü ve ilk solo albümünü 11 agustos 2009 yani bugün çikartti.

Ayrica albümün bir saka olmadigini, tamamen dürüst duygularla dolu bir albüm oldugunu dile getirmis.
( Ne demek istedigini anlamadim ben sahsen Biggrin )

:: SARKI LISTESI ::

01 영원한 여름 (Eternal Summer)
02 DREAMING
03 JOUJOU (LET ME SEE THE LOVE)
04 PLAY MY WAY
05 TONITE, TONITE
06 JOUJOU (♥MINKI Remix)

[Resim: co4cyf8od9orpl248vv.th.jpg][Resim: 20090811minki2.th.jpg][Resim: 20090811minki1.th.jpg]

11.08.2009
(11-08-2009, Saat: 22:24)ayumiyo yazdı:
Lee Min Ki'nin ilk albümü 'No Kidding bugün raflarda yerini aldi

[Resim: 2yyw5xd.jpg]

Aktörlük disinda sarkiciliga da merakli olan Lee Min Ki geçen yil ki MKMF ödüllerinde sundugu basarili performansindan bir yil sonra olayi biraz daha büyüttü ve ilk solo albümünü 11 agustos 2009 yani bugün çikartti.

Ayrica albümün bir saka olmadigini, tamamen dürüst duygularla dolu bir albüm oldugunu dile getirmis.
( Ne demek istedigini anlamadim ben sahsen Biggrin )

:: SARKI LISTESI ::

01 영원한 여름 (Eternal Summer)
02 DREAMING
03 JOUJOU (LET ME SEE THE LOVE)
04 PLAY MY WAY
05 TONITE, TONITE
06 JOUJOU (♥MINKI Remix)

[Resim: co4cyf8od9orpl248vv.th.jpg][Resim: 20090811minki2.th.jpg][Resim: 20090811minki1.th.jpg]

11.08.2009
yeni film ile birlikte yeni albüm iki tarafi birden iyi idare eder isallah ;D
bende Albüm kapagini paylasayim dedim ^^
[Resim: co4cyf8od9orpl248vv.jpg]
Kapak için tesekkürler Elmas Smile
Konu mükemmel olmus Asli abla Smile Ayrica çok degerli paylasimlarin içinde tesekkürler. Yakin zamanda bölümün daha da zenginlesecegine kusku yok Onay

(10-08-2009, Saat: 16:33)ayumiyo yazdı:

SNSD'nin Gee Dansi Bir Halk Sarkisi Için Kopyalandi!!!

[Resim: 090809gee572.jpg]

Geçtigimiz aylarda Gee sarkisiyla SNSD büyük bir basari yakalamisti.Özellikle de danslari herkez tarafindan sevilen bir dans; Çin Halk Sanatçilari tarafindan bile?!?

Son 7 agustos tarihinde Çin Halk sarkisi için bir müzik videosu yayimlandi.Asil sok klipte arka planda dans eden kizlarin kareografilerinin "Gee" ye oldukça benzemesi... tek fark var o da biraz daha slow olmasi...
Daha önceden SNSD'den gördügümüz, bildigimiz dansin, bir nevi 'türkü' klibinde olmasi gerçekten ilginç Biggrin Izleyin görün siz de Biggrin

09.08.2009
[kaynak:AllKpop]

Bu arada bu haber özellikle ilgimi çekti çünkü yapilan halk dansini çok begendim. (Bence Gee'deki dans ile arada fark var ama slow versiyonu da gayet hos olmus. Pisman)

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi