tera-Se7en yazdı:bnde bayilirim ama tursunun adini duysan pek içini açicagina garanti veremem cnm
Olabilir ben de garanti veremiyorum...

Kore Mutfağı ile İlgili Genel Bilgiler ve Resimler
|
tera-Se7en yazdı:bnde bayilirim ama tursunun adini duysan pek içini açicagina garanti veremem cnm Olabilir ben de garanti veremiyorum... ![]()
böcük börtük birseyler yiyor mu ki bu insanoglu:fighting29:
![]() çorba, pirinç, yavuk, kizartma olayi bize göre. yiyebilecegimiz seyler. yani gitsek koreye, aç kalmayiz demektir. soyayi çok kullaniyorlar sanirim. yemek servisinde estetigi de çok önem veriyorlar zannimca.:icon_whistling: benim gibi yemeksever biri için de bu güzel bir durum tabi ![]()
04-04-2008, Saat: 23:31
Allah açlikla terbiye etmesin diyorum bi tek...
simdi daha iyi anliyorum bu insanlar niye zayif ![]() ![]()
paylasim icin tesekkürler herkese bazilari ic acici olmasa ama yiyebilecegimiz seyler de varmis
![]()
๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!!
sagolun ya çok güzel foto.çok güzel Kore mutfagi...
19-04-2008, Saat: 12:16
ayy hepsi süper..hepsini yemek istiyorum!!!!açim zaten:S
03-05-2008, Saat: 11:09
03-05-2008, Saat: 11:15
yemek zevkime göre deniz ve etürünleri olmasinda bir de o çubuklari
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
seperate
세페라테
19-05-2008, Saat: 0:19
![]() Kore Lezzetleri Kore yemekleri besleyici, vitamini bol ve genelde düsük kalorilidir. Sebze agirlikli bir mutfak oldugu için kilo almaktan korkmadan herseyi yiyebilirsiniz. Dünyaca ünlü Kore mutfaginda öne çikan tadlarin basinda bol sarmisak ve kirmizi biber gelir. Ayrica lezzeti artirmak için çesitli baharatlar, soya sosu, susam yagi ve zencefil de kullanirlar. 17. yüzyilda Kore mutfagina kirmizi biberin girmesiyle Kore yemeklerinde bir devrim yasandi diyebiliriz. Koreliler kirmizi biber sayesinde baliklari ve sebzeleri günlerce saklamanin yolunu buldular, ve bu sekilde Kimchi ortaya çikti. Koreliler'in geleneginde yemekleri arka arkaya servis etmek yoktur, bütün yemekler ayni anda masaya konur. Ana yemek her zaman çorba, pilav ve kimchi ile tamamlanir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|