yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Mutfağı Hakkında Düşündükleriniz...
Anne ve babama göre yagsiz,tuzsuz yiyecekler.
Ama insani saglikli tutuyorsa ve lezzetliyse bence mahsuru yok.
Yakin bir zamanda burdan bir tarif alip eristeden yemek yapacagim. Biggrin
Love......Love...........Love................
Yemekleri çok güzel hafif...

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

E kmek kavrami yok sanirim bu kardes leri mi zde hiç rastlamadim ekmeg e?
Bazı yemeklerin lezzetli ve hoş göründüğü doğru... Ben daha çok eriştelerini, hamur işi yemeklerini ve kimbapı denemek isterim. Çünkü diğer yemekler kültürümüze pek uygun değil. Köpek eti konusunu açmayacağım bile, ahtapot mesela... Bence hiç hoş değil, "Denizden babam çıksa yerim." derler ya, işte bu Kore'ye uygun bir söz. Çorbaları da pek hoş görünmüyor... Sanki suyun üstünde yüzen çöpler gibi... Sad Ama belirttiğim gibi, erişteleri ve hamur işi yemekleri çok hoş görünüyor.
Kore mutfagini sadece ekrandan görebilme sansina sahibim diger arkadaslar gibi. bize ekranda yansitilan yemekler yiyilebilir gibi gözüküyor ama Kore mutfaginin bunlardan ibaret olmadigini da bilmekteyiz.Bir kere köpek eti yediklerini ve bunun yaninda pek çok böcek çesidi yedigini de bilmekteyiz. Bunlari düsünecek olursak pek de hos bir mutfak gibi gözükmüyor dogrusu. Eger saglikli mutfak oldugunu düsünen arkadaslar var ise de kendi mutfagimizda da saglikli yiyecek ve içeeklerin oldugunu belirtmek isterim. Benim kore mutfagi ile ilgili düsüncelerim böyle.
🙈🙉🙊
yemekleri güzel .hos

Birkaç yemegini gerçekten çok seviyorum mesela ramen,adi tam ne bimiyorum ama sebzeli bi krepleri var o soya sosuyla harika gidiyorBiggrin tursulari güzeldir hemde çokk ama s ara tatli patateslerini çok merak ediyorum,dizilerde falan yiyolar hep nedir nasil biseydir nerden bulunur bilen varsa ve anlatirsa çok sevinirim

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Gidersem aç kalirim diye düsünüyorum çünkü deniz ürünleri yemiyorum Biggrin
[Resim: 82fa08187a458cabe34f3c32ea87cf3e.png][Resim: b5270281040d76de113b5d178e8fd576.png]
49 Days...
Gidersem kilo verecegimi düsünüyorum ama yanlis anlasilmasin yemekleri kötü oldugu için degil az yagli az tuzlu ve sebze meyveye öncelik verildigi için hamur tatlilari elbette var ama bizimkilere nazaran daha az serbetli bu yüzden bir nebze daha saglikli yemekleri oldugunu düsünüyorum ama lezzet olarak alistigim Türk lezzetini tercih ederim Smile
Türk yemekleri ile çok farklilar damak tadimaza uymayacak birsürü yemek olmasina ragmen tatmak istedigim birçok sey var. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi