yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Mutfağı Hakkında Düşündükleriniz...
Ben yedigim kadariyla çok sevdim..Özellikle Kimchiiiiiiii.. Smile
Bence çok ilginç ve güzel. Malzemeler çok çesitli. Yemekler biraz zor ama asçi olunca kolay olur. Biggrin
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
Aslinda Türk mutfagi kadar güzel oldugunu düsünmüyorum.Ama pratik olduklarini duydum.Ülkemizde pek fazla taninmiyor.Türk mutfagi kadar genis olduklarini düsünmüyorum ama yemekleri güzele benziyo.
Açikcasi görüntüsü dikkatimi çekti.Göze hitap ediyor.Tadinida merak etmedim degil.xD
Türk yemekleri kadar güzel olmasada güzeller.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Kore mutfaginin en sevdigim yani yemeklerin hepsinin sofrada olmasi. Biggrin
Görünüsleri gayet güzel görünüyor ama tatlarini bilemiyorum ama simdilik InsAllah bir gün hepsinin tadina bakmak nasip olur. (ekmek yok ya. Sad )
En begendigim 4. mutfak çok severim kore yemeklerini ama Çin mutfagini biraz daha fazla severim sonuçta Kore yemeklerinin bir kismi Çin bir kismi Japon yemeklerinden Kore damak tadina göre uyarlanmis yinede haftada bir yedigim yemezsem özledigim bir mutfak. Smile

KORE Mutfagi

Kore yemekleri besleyici, vitamini bol ve genellikle düsük kalorilidir. Sebze agirlikli bir mutfak oldugundan dolayidir ki kilo almaktan korkmadan herseyi yiyebilirsiniz. Kore mutfaginda öne çikan tadlarin basinda bol kirmizi biber ve sarmisak gelir. Ayrica yemeklerin lezzetini artirmak için çesitli baharatlar, soya sosu, susam yagi ve zencefil de kullanirlar.
Kirmizi biberin 17. yüzyilda Kore mutfagina girmesiyle birlikte Kore yemeklerinde yeni bir dönem basladi diyebiliriz. Koreliler kirmizi biber sayesinde baliklari ve sebzeleri günlerce saklamanin yolunu buldular, ve bu sekilde Kimchi ortaya çikti.

Koreliler'in geleneginde yemekleri arka arkaya servis etmezler, bütün yemekler ayni anda masaya konur. Ana yemek her zaman çorba, pilav ve kimchi ile tamamlanir. Soya sosu, susam yagi, sarmisak ve baharatlarla marine edilmis izgara dana eti olan Pulgogi Kore mutfaginin önemli tatlarindan birini olusturur.
Çok güzel görünüyolar ama daha tatlarini bilmiyorum.
Kim Bum Fan Kulüp
Dream Fan Club
F.T İSLAND FAN CLUP
~☆ Oh Won Bin Fan Kulüp ☆~

Kore-Yemekleri damak tadima uyar mi uymaz mi bilmiyorum çünkü hiç yemedim. Biggrin
Bazilarinin görüntüleri hosuma gitmese de tadlarinin güzel oldugunu düsünüyorum. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi