yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Mutfağı Hakkında Düşündükleriniz...
Görünüsü süper ama tadini bilemiyorum. Ama annem pek begenmiyor pisiris seklini.
~ ~
Güzel denilebilir.Smile Ama çok güzel bitki çaylari oluyor. Smile
İmzanızın boyutu büyük olduğu için silinmiştir.
Cok Zengin Bir Mutfagi Oldugunu Düsünüyom.
Ne Bulurlarsa Onlardan Bisey Yapiyolar Bunulada Sinirli Kalmayip Sürekli Yeniliyolar.
Tatmak Isterdim Acikcasi. Durtuk
Tadan herkes kokularinin agir oldugunu ve çok baharat kullandiklarini söylüyor. Ben hiç tatmadim ama zengin bir mutfaklari var. Ileride tadabilmeyi isterim..Ayrica su yemek çubuklari çok hosuma gidiyor.Biggrin
Konu için tesekkürler.Smile

...sufiyye falls in love...

ALWAYS KEEP THE FAITH
Benim gibi çok yemegi seven biri için ideal neden mi? Kalorisi düsük (benim kaloriye aldirdigim yok gerçiAbaza) Yakin bir kültür oldugu için yemekleri yabancilayacagimi düsünmüyorum.
Müthis bir görünüme sahip.
Çok farkli lezzetleri var.
Özellikle tatlilarindan tatmak çok istiyorum.Smile

Dikkatimi çekti,çogu yemegin içinde alkol var.Smile Az miktarda da olsa benim için hiç uygun degil. Biggrin

Ama pirinçli olanlar güzel. Bide tatlilari. Smile

Yemekler güzel diyemem çünkü onlarin yedigi yiyeceklerin çogu bana uymuyor. ( Domuz eti,ahtapot,karides vs.) Ama yinede tatlilarini vs. Deniyorum yapmaya çalisiyorum. Smile
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Burda topluca bir tesekkür edeyim bütün bu tarifleri bizlerle paylasan arkadaslara. Tarifleri inceledim evde deneyebilecegim bir seyler var mi diye ama pek malzemeleri bulabilecegimi sanmiyorum. Bizden çok farkli bir mutfaklari var. Baharat kullanimi yayginligi konusunda belki ortak noktalarimiz olabilir. Bir de pirinç kullanmadiklari yemek çok az. Kirmizi etse pek yaygin degil gördügüm kadariyla. Damak zevkime uyar mi bilmiyorum ama denemeyi çok isterim özellikle o çubuklarla bir seyler yemeye çalismak hosuma gidecektir diye düsünüyorum. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi