yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Mutfağı Hakkında Düşündükleriniz...
Görünüsleri bana çok farkli gelsede yinede güzel gözüküyo her ülkenin yemekleri farkli farkli güzeldir kimine göre hiç güzel gelmez Kore yemekleri ama bence öyle degil farkli ve saglikli olduklari kesin...
Etli yemekler hariç hepsi çok güzel(et yemekten nefret ederim) helede tatlilari falan süper Kore mutfagi çok besleyici ve saglikli oldugunu düsünüyorum Kore mutfagina tam puan.
bence distan çok da çekici gözükmüyorlar. cidden saglikli besleniyolar bazi seyleri yiyebiliriz ama denizden çikan herseyi yemeleri migdemi bulandiriyor. adini bile duymadigim deniz böcekleri yiyorlar.Sad
Bence görünüm olarak daha güzel olsa harika olacak.Zaten harika da.

Kore'ye Uzakdogu ülkelerine benimde hayranligim var cogu yönüyle güzel fakat Türk yemeklerini degismem.Onlarin ve bizim damak tatlarimiz bayagi farklidir diye düsünüyorum içine et giren seyler özellikle.
baharat ve soslari bizim yani türk damak tadina uyuyor ama bana biraz içindekiler tuhaf geliyor yinede ama yinede anliyoruz ki kore mutfagida türk mutfagi kadar zengin bir mutfak.
Evet onlar bizden çok farkli yemek yiyorlar özellilkle o 2 çubukla nasil yiyorlar hala anlamadim. Smile =)
Adımın geçtiği bütün fanlar^^
Onlarin her kültürü güzel.Bu güzel konu için tesekkürler Ufuk =)

Kore mutfagi gerçekten de güzel fakat biraz baharatlari kullanmada asiraya açiyorlar bizim Koreli komsularimiz var evlerinde sarimsak kokusu eksik olmuyor arti aci.
ben aşkın ahını yasını bilirim bana ettiğinle yana kaldım şimdi ben ne yleyeyim bu şehri ateşe mi vereyeyim
Arkadaslar bu yumurta ve soganla yapilan omlet tarzi seyin adi ne birde arada bir Coffee Prince'te gördügüm için söylüyorum yumiyum gibi ellerinden düsürmediklerinin adi ne yardimci olur musunuz? Tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi