yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Mutfağı Hakkında Düşündükleriniz...
Domuz eti yiyorlar o disinda bence güzel yemekleri var...
Yemek istedigim ramen vardi onu yedim burada. Daha istemiyorum damak tatlarimiz çok farkli yerken canim çekiyor ama oraya gitsem yiyemem Biggrin
[Resim: rfdfd.gif]

onlar yerken midemin bulandigi yemekleride var canimin çektigi yemekleride Biggrin mesela yosun çorbasi çok kötüü Biggrin ramen ve kimchi yedim ve tatlari gerçekten iyi Biggrin
heralde koreye gidersem Türk yemeklerini ögrendikten sonra giderim Biggrin
yiyeceklerin degisik ve kültürümüzün tam ziddi oldugunu fakat saglikli beslendiklerini düsünüyorum Smile
every day shining
bende saglikli beslendiklerini düsünüyorum ama yemekleri çok karisik hiç rahatsiz olmuyorlar mi
♥nєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı
گےєnsє hiç ßi†мєz gibi
ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını..!İ!

Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın
İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk
AnLadım dedim ya
Daha fazLa yormayın.. ...

cok cesit yemek war cokta güzel görünüyorlar
yemeklerine cok sebze koyolar sebzeyi cok sevmem ben yani bunlarida zor yerim
Alo polis + Buyurun - Mahsur kaldık çıkamıyoruz? + Nerdesiniz? - Şükrü Saraçoğlu.. + Kapat telefonu ordan çıkış yok !
yemeklerinin çogunun tadi kötü malesef. suana kadaar kimchi'yi begendim bide rameni. tabi bi kaçtane daha var. valla içli köftemin , yaprak sarmamin gözünü seviyim. Biggrin
(18-07-2008, Saat: 4:44)JUNGHO MIN yazdı:
shin bee yazdı:Kore yemekleri besleyici, vitamini bol ve genelde düsük kalorilidirAyrica lezzeti artirmak için çesitli baharatlar, soya sosu, susam yagi ve zencefil de kullanirlar. bizim yemekler guzel ama onlarinki gibi tam besleyici degil.ama su bi gercek onlarin yemekleri cok farkli turk mutfagiyla hic ilgisi yok sanirim koreye gitsem ac kalirdimSmile bi tek yesil caylarini seviyorum

Evet shin bee sana katiliyorum gerçekten saglikli yemekler vitamin ve protein deposu. Smile

Bende size katiliyorum. Kore yemeklerin büyük cogunlugu hatta neredeyse hepsi düsük kalorili. Korelilerin çiti piti olmalarina sasmamali :king:
jeonmal yeppuji
(\ /)
( . .)
C('')('')
Benim düşüncem şu; Çok güzel görünen ve eminim ki tatlarıda çok güzel olan yemek ve tatlılara sahipler. Bizim lezzetlerimizi anımsatıyorlar. Fakat hoş görüntüsü olmayan tadına da pek güvenemediğim yiyecekleride var. Ama genel anlamda güzeller. Hatta denemeyi düşündüklerim bile var.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi