yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Moda ve Magazin Ile Ilgili Haberler (Arsiv)
hayirli ugurlu olur ins.
Haber için tesekkürler. Bence de young-ae çok güzel ve mutlu gözüküyor. Allah daim etsin insallah.
(03-09-2009, Saat: 17:32)wiseacre_daisy yazdı: Haber için tesekkürler. Bence de young-ae çok güzel ve mutlu gözüküyor. Allah daim etsin insallah.

Amin Biggrin
Haber için sagolunSmile
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

vay be süper haber çok seviyorum ya ben bu kizi süper Biggrin çok tatli muhtesem görünüyor
ayakkabilar oldukça ilginç
evet haber için tesekkürler.Allah Lee Young-Ae'nin mutlulugunu yüzünden eksik etmesin.Esiyle birlikte de çok mutlu olurlar insallah.
(03-09-2009, Saat: 17:27)eda-nur yazdı: [quote='jang*geum' pid='608861' dateline='1251983815']
[align=center]Lee Young Ae Balayindan Ülkesi Kore'ye Döndü!!

[Resim: 20090903115207.jpg]

Geçtigimiz günlerde yurtdisinda evlenen Young-ae ülkesi Kore'ye döndü.Nesesi yüzünden okunan Young-ae ülkesine tek dönmesi ile hayranlarini bir kez daha meraklandirmayi basardi.Ve nisan yüzügü dikkatlerden kaçmadi.Elmas taslardan olusan yüzük Young-ae'ye çok yakismis gözüküyor...
Haber : SportSeoul 03.09.2009

[Resim: 20090903115213.jpg]
Çok dogal ya,bayiliyorum ona Smile Hem basarili hem zeki Super Tam da "Saraydaki Mücevher" dizisindeki karakteriyle örtüsüyor.yasami boyunca mutlu olur umarim Onay
Emegine saglik...

Demek Jangemamiz evlenmis öyle mi? Çok sevindim çok tatli bir insan. Çook mutlu olur umarim.
Her zamanki onun tarzi sade giyinmis ama ona ne giyse yakisir esi çok sansli Aglama
esini çok merak etim ayrica esi 55 degil 46 yasindaymis arkadaslar belirtmeden edemiycem
gercekten cok guzel hayat boyunca basarilar dilerim
(30-08-2009, Saat: 16:06)özgü yazdı: [Resim: 28by7u8.jpg]

Ne zaman, Kim Jong Kook'un konserinde onun ani görünüsünü hakkindada konustu, Yoon Eun Hye, açikladi, "Ben gerçekte, Daniel Henney'in filminin ön gösterimine gittim, Wolverine de, ama sadece benim, Kim Jong Kook'un konserine gittigim gerçek, haberleri yapti." dedi.

''Bir arada mutlu'' bu programa bayiliyorum sanatçilari allem kallem edip bir sekilde rahatlatip konusturmayi basariyor Yu Jae Seok :img-hysterical: Eun Hye nin XMan galasina gittigini biliyordum ama Kim Jong Kook un o sirada konseri oldugunu bilmiyordum daha önceden okudugum bir habere görede Daniel henney ile yakistirilmisti burada gerçekte Kim Jong kook un konseri için gelmedigini söylemis ama iç dünyasinda neler yasiyor bilemeyiz belkide oppasini kiskandirmak için Daniel henney le bu galaya katildi Biggrin

Lee Young Ae nin ülkesine dönmesine sevindim ama biraz hayal kirikligina ugradim diyebilirim kocasini tüm hayranlari çok merak ediyor çünkü tabi bende Smile yüzük parmagina çok yakismis güzel bayanin Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi