yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Moda ve Magazin Ile Ilgili Haberler (Arsiv)
Evlenmeseydi ya.Biggrin
Ama evde kalmasi da kötü olurdu.Umarim yakisiklidir da Lee'mizin yanina yakisabilmistirBiggrin:muzikgurubu:

мƒ

Ebru&BüsRa...!
(26-08-2009, Saat: 1:52)sunshine yazdı:
(25-08-2009, Saat: 17:54)ayumiyo yazdı:
FLAS-FLAS-FLAS!!! Lee Young Ae Evlendi!!! [/b]

[Resim: 2uotji9.jpg]

Dae Jung Geum (saraydaki mücevher) dizisiyle tanidigimiz çok sevdigimiz güzeller güzeli Lee Young Ae'ye bundan sonra Jung Young Ae diyecegiz Smile

Güzel oyuncu (38) ve gizemli damat (55) 24 Agustosta, Amerika'da gizli bir törenle evliliklerini gerçeklestirmisler.Dügün, sadece ailelerinin katilimiyla küçük bir organizasyon olmus.Çünkü gizemli "Bay Jung," bir Koreli-Amerikali'ymis.

Dügün o kadar gizlenmis ki internet üzerinde hiç bir fotograflari bulunmamakta.Umarim gizemli damadi kisa sürede görürüz ki ben çok merak ediyorum ...

Tebrikler ve bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz yeni çifte Alkis

25.08.2009
[Kaynak:AllKpop]

Haberin ekledigini görmeyip, bende çevirmistim. Bosa gitmesin, ilave edeyim. Biggrin

38 yasindaki Koreli bayan oyuncu Lee Young-ae, 55 yasindaki Koreli-Amerikali is adami ile Bay Jung ile Amerika’da yapilan bir törenle gizlice evlendi. Evlilik törenine sadece aileler katildi. Dongin Hukuk Grubu, Lee Young-ae yerine açiklama yapti ve oyuncunun esinin soyadinin Jung oldugunu açikladi.

Lee Young-ae, medyaya 1984’te bir magazin dergisine kapak olarak giris yapmisti. Pek çok TV showunda da yer aldi. “One Fine Spring Day (Güzel Bir Bahar Günü)” (2001) ve “Sympathy for Lady Vengeance” (2005) gibi filmlerde basrol aldi. Özellikle Asya’da kendisine büyük ün kazandiran ve büyük hit alan “Dae Jang Geum” (2003) dizisinde de basrol almisti.

2009.08.26
The Korea Herald

Haberi kardesimden duydugumda sasirdim gerçekten valla ne diyeyim sok oldum kendisi, benim idolümdü diyebilirim.Bundan sonra söyleyebilecegimiz tek sey Jung Young Ae olarak mutlu bir yasam sürmesi Onay Umarim damat adayimiz gelinimize çok iyi bakar yoksa Kizgin Pisman
Emeginize saglik...
lee young ae müthis güzel bir bayan..gizemli damadi çok merak ettim..umarim mutludur sahane hatun..
(25-08-2009, Saat: 18:11)TiLsimLi~ߣߣk yazdı: Lee dong wook hayranlari beni simdi daha iyi anlayacaklar Biggrin

aynen öyle..gitti wookieAglama
Jan Geum miz evlenmis.Umarim mutlu olurlar Smile
damadii çokk merakk ettimm yhaaa...Yapimcalismasi
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
***Lee Min Ho^^Yoon Eun Hye^^Kim Jeong Hoon^^Se7en***
***Kim Hyun Jung^^Ji jo Hoon^^Bi-rain^^Song Hye Kyo***
bende merak ettim damadi simdiAbaza
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Damadi ariyoruz!!! :img-hysterical:
son bilgilere göre damadin boyu 1.75 mis Biggrin yavas yavas gözümüzde canlaniyor kendisi Biggrin Biggrin
Lee Young Ae ye mutluluklar diliyorum
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

hayirli olsun çok sasirdim yas farki var ya bari damat genç görünüyor olsun lee young ae nin yanina yakissin ... 55 de büyük bir yas ama neyse mutluluklar ...

Just Feel Better
çok merak ettim simdi acaba kim bir ünlü ile mi evlendiBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi