26-08-2009, Saat: 3:29
gerçekten çok sasirdim kendinden 12 yas büyük biriyle evlenmesi ilginç bu güzellikle neden 55 yasinda biriyle evlenmis esini çok merak ettim simdi ne diyelim Allah mesut etsin.
|
Kore - Moda ve Magazin Ile Ilgili Haberler (Arsiv)
|
|
26-08-2009, Saat: 3:29
gerçekten çok sasirdim kendinden 12 yas büyük biriyle evlenmesi ilginç bu güzellikle neden 55 yasinda biriyle evlenmis esini çok merak ettim simdi ne diyelim Allah mesut etsin.
26-08-2009, Saat: 11:37
aralarindaki yas farki biraz fazla degilmi ?
[/font]
SHINee [/color][/size]
26-08-2009, Saat: 13:03
Bakalim, Beyefendi nasil?
Umarim bir resmi çikar ortaya da merakimizi gideririz.
Hakkınızı helal edin. ~
26-08-2009, Saat: 13:08
26-08-2009, Saat: 13:11
cok sasirdim yaaa.
allah mutlu mesut etsin ne diyelim bende aralarindaki yasa biraz takildim dogrusu :::![]()
26-08-2009, Saat: 13:19
ben Lee Young Ae ye kimseyi yakistiramam
umarim mutlu olur zaten evlendigi kisiyle 10 yildir beraberlermis :img-cray:
Yavas yavas yaz bitiyor. Giyim sektörü de bos duruyor degil hani. NII Qualified sonbahar erkek kireasyonunu Big Bang grubuyla tanitti bile. Önümüzdeki sezon G. Kore'de kahve ve tonlari revaçta olacak gibi gözüküyor. Bunun yani sira NII, kalp simgesini bolca kullanarak kalp seferberligi ilan etmis durumda.
![]() ![]()
26-08-2009, Saat: 16:34
Bende Lee Young Ae nin evlenmesine çok sevindim ama bana da yas farki biraz fazla geldi.Neyse önemli olan bizim Lee Young Ae mizin mutlu olmasi.o mutlu olursa biz de mutlu oluruz.Allah bir yastikta kocatsin.
allahim hayatimin adami aski romantik yakisikli sempatik attli yani iyi olan hersey prensim askere gidiyor ben napcam simdi yaaa.ay inaanmiyorm asskiiimmm çaabuukk döönnn
![]() ________________________________________________________________ ayy olamaz hayatimin adami askim birtanem yakisiklim sempatik tatli iyi olan hersey romantik prensim askere gidiyor.asssskkiiimmmm çaaabuuukkkk dööönn.hala inanamiyorum.soookk oldum.gittim geldim resmen yaa |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|