yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Moda ve Magazin Ile Ilgili Haberler (Arsiv)
Ünlü Oyuncu Kim Rae Won Askere Gitti.

[Resim: raewonarmy2.jpg]

14.08.2009
Kaynak:eymasar
canim yaa resimleri aksam ben de gördüm fakat magazin olsun dikkat çeksin diye yapmis olabilirler. Baksanizza su hallerine ^^
[Resim: ladypress30.jpg]
(14-08-2009, Saat: 14:16)Zemheri yazdı: Dizide birbirlerine rakip olan Yoon Sang Hyun ve Jung Il Woo gerçek hayatta da pek iyi anlasiyor gibi durmuyorlar.Dün kü My Fair Lady dizisinin basin toplantisindan ilginç görüntü.
[Resim: pcmfl.jpg]

Durum ilk basta böyleyken sonunda ortak karara baglanmis gibi görünüyor.

[Resim: 20090813604972009081344.jpg]

14.08.2009

Inanamiyorum Biggrin Hakikaten kizi paylasamiyorlar. XD Tesekkürler

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

(14-08-2009, Saat: 14:16)Zemheri yazdı: Dizide birbirlerine rakip olan Yoon Sang Hyun ve Jung Il Woo gerçek hayatta da pek iyi anlasiyor gibi durmuyorlar.Dün kü My Fair Lady dizisinin basin toplantisindan ilginç görüntü.

14.08.2009

ayy ne güsel kizi paylasamiyorlar ee ne de olsa yoon eun hye buu dim yani Smile))))))BiggrinBiggrinBiggrin
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
aralarinda gerçekten bir anlasmazlik var bunlarin ikiside gülümseyebilmek için zorla dislerini sikiyorlar nerdeyse girisecekler birbirlerine :atkilinc: haber için teskkürler

14.08.2009

Ay gerçekten sanki tekme tokat birbirleine gircek gibi duruyorlar Ban gerçekten çok ilginç bi görüntü sasirdim valla Biggrin çok sagol paylasim için Biggrin
"In Korean, sa- means die
rang-means together
and hae means doing"
So when u tell someone, SARANGHAE u mean...
"Let's die together - Let's live until we die together."
♥ ♥
dimi ilk basta öle ama bence baska neden den elini cekti sizde yorumlarinizla aadamlari birbirlerine düsürürsünüz hele ablam zehra:d
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Ya ama böyle arkadan adamin elini çekerken bile ikisinde de bi gülümseme var ya ona çok güldüm Biggrin
Arkadaslar aralarinda Yoon eun Hyeyi paylasamama gibi ir durum söz konusu degil Biggrin ayni kiza asik olacaklari için basin konferansinda da böyle pozlar vermisler. Yoksa ikilinin bir çok yakin pozu da var. Smile
(15-08-2009, Saat: 17:14)saylan_çu yazdı: Arkadaslar aralarinda Yoon eun Hyeyi paylasamama gibi ir durum söz konusu degil Biggrin ayni kiza asik olacaklari için basin konferansinda da böyle pozlar vermisler. Yoksa ikilinin bir çok yakin pozu da var. Smile

aynen sana katiliyorum rollerini cok iyi benimsemisler ne güzel
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi