yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Moda ve Magazin Ile Ilgili Haberler (Arsiv)
[Resim: 20090718001700h.jpg]

Kore'nin Ilk Cinsiyet Degistiren Mankeni

Bir televizyon programindaki bir yarismaci Kore'nin ilk cinsiyet degistiren mankeni oldu.

Kore Ulusal Sanat Üniversitesi'nin eski ögrencilerinden 23 yasindaki Choi Han-bit, SBS'de yayinlanan "The Asia-Pacific Supermodel Contest 2009" (2009 Asya-Pasifik Mankenlik Yarismasi)'nin finaline çikmisti.

Finale çikan yarismacilar "manken" olmanin ayricaliklarina sahip olacakti ve elemelerde de Choi jüri üyelerine, "Ben buraya manken olarak hayallerini gerçeklestirmek isteyen bir kadin olarak geldim. Umarim hükümleriniz adil ve önyargisiz olur." demisti.

Sonrasinda anne babasina, verdigi kararlari destekledikleri ve özellikle cinsiyet degistirme ameliyati için yardim ettiklerinden dolayi tesekkür etti.

English:

Korea's first transgender supermodel

A contestant on a television show became Korea's first transgender supermodel.

Choi Han-bit, 23, a former student at the Korea National University of Arts advanced to the finals of the SBS pageant program "The Asia-Pacific Supermodel Contest 2009."

Contestants are given the coveted label of "supermodel" if they advance to the finals and during the preliminaries Choi told judges, "I am here as a woman to fulfill my dreams of becoming a supermodel" and added "I hope all of you base your judgments with fairness and without the confines of prejudice."

She later thanked her parents for all of their support of the choices she made in life and especially for their help in getting a sex change operation.

Çeviri: kjhlover (Tesekkürler...)

Haber : The Korea Times/Kim Rahn
Tarih: 07-16-2009

Angel  Buralar hep dutluktu...
(31-07-2009, Saat: 17:13)jang*geum yazdı: Sonrasinda anne babasina, verdigi kararlari destekledikleri ve özellikle cinsiyet degistirme ameliyati için yardim ettiklerinden dolayi tesekkür etti.
nasil yani anlamadim erkekken bayanmi olmus hiç benzemiyorki erkege ???
(31-07-2009, Saat: 17:38)angelus2097 yazdı:
(31-07-2009, Saat: 17:13)jang*geum yazdı: [IMG][URL=http://img54.imageshack.us/i/20090718001700h.jpg/][IMG]
Sonrasinda anne babasina, verdigi kararlari destekledikleri ve özellikle cinsiyet degistirme ameliyati için yardim ettiklerinden dolayi tesekkür etti.

Evet erkekken bayan olmus.Yanlis okumadiysam yüzünden ve fizigindende ameliyatlar olmus .Ama sasirtici...

(31-07-2009, Saat: 17:40)jang*geum yazdı:
(31-07-2009, Saat: 17:13)jang*geum yazdı: [IMG][URL=http://img54.imageshack.us/i/20090718001700h.jpg/][IMG]

Evet erkekken bayan olmus.Yanlis okumadiysam yüzünden ve fizigindende ameliyatlar olmus .Ama sasirtici...

ben de merak etmistim çünkü hiçbir degisiklik yok gibi:d iyi bir operasyon olmus demek ki:d tesekkürler haber için.
(31-07-2009, Saat: 17:40)jang*geum yazdı:

Ilginç bir habermis... Smile

cedden süper güzel bisey hiç anlasilmiyor daha önceden erkek oldugu sasirtici
[Resim: 199dg9.th.jpg]
Aktris Hwang Shin-hye 5 yilin ardindan yine Kore televizyonlarinda.5 yil önce sahnelerden biraz uzak kalma karari alan oyuncu tekrar meslegine geri dönüyor.Suan çekim asamasinda olan ve yakinda KBS televizyonlarinda oynayacak dizide bas rollerden biri.

English:

Actress Hwang Shin-hye is to return to the entertainment scene in a new KBS drama after a five-year hiatus.

In her new role, she will play a woman who goes to study abroad after losing her first love to a friend. When she returns, transformed into a figure of power and beauty, trouble begins to stir. A fierce battle ensues betweenHwang and her friend, played by Oh Yeon-soo, over their love interest, played by Lee Jae-hwang.
HABER TARIHI: 07-30-2009

(31-07-2009, Saat: 17:13)jang*geum yazdı: [b][Resim: 20090718001700h.jpg]

Bir televizyon programindaki bir yarismaci Kore'nin ilk cinsiyet degistiren mankeni oldu.

[/color]

Bu kisi simdi erkek mi nasil yani ya ooo hiç erkege benzemiyor ameliyat sonrasi böyle olmasi imkansiz yaSmile
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(31-07-2009, Saat: 17:55)jang*geum yazdı:
[Resim: 199dg9.th.jpg]
Aktris Hwang Shin-hye 5 yilin ardindan yine Kore televizyonlarinda.5 yil önce sahnelerden biraz uzak kalma karari alan oyuncu tekrar meslegine geri dönüyor.Suan çekim asamasinda olan ve yakinda KBS televizyonlarinda oynayacak dizide bas rollerden biri.

English:

Actress Hwang Shin-hye is to return to the entertainment scene in a new KBS drama after a five-year hiatus.

In her new role, she will play a woman who goes to study abroad after losing her first love to a friend. When she returns, transformed into a figure of power and beauty, trouble begins to stir. A fierce battle ensues betweenHwang and her friend, played by Oh Yeon-soo, over their love interest, played by Lee Jae-hwang.
HABER TARIHI: 07-30-2009

Resimdeki Song Hye Kyo...

(31-07-2009, Saat: 18:10)ceren_yung yazdı:
(31-07-2009, Saat: 17:13)jang*geum yazdı: [b][Resim: 20090718001700h.jpg]

[/color]

Bu kisi simdi erkek mi nasil yani ya ooo hiç erkege benzemiyor ameliyat sonrasi böyle olmasi imkansiz yaSmile

Katiliyorum.Hiç ameliyat yapmis bir hali yok.Erkege hiç benzemiyor acaba reklam yapmak için mi böyle bir haber çikardi desem kimse reklam yapmak pahasina bile olsa asla cinsiyetini degistirdigini söylemez.Masallahi var ama kadinin hiç erkege benzeyen bir yönü yok.:S
김~정~훈
[Resim: 77603138.png]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi