yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Moda ve Magazin Ile Ilgili Haberler (Arsiv)
(04-07-2009, Saat: 12:01)Setsuna yazdı: Öyle Hancinemada turlarken bir haber o kadar dikkatimi çekti ki hemen alip buraya koymaya karar verdim.Özellikle baslik o kadar ilgimi çekti ki anlatamam iste o haber.

[Resim: parkeunhye.jpg]

"Aktirs Park Eun Hye Anne Olacak"

Geçtigimiz Nisan ayinda evlenen Park Eun Hye'nin balayinda hamile kaldigi ögrenildi.
Fotoraf çekimleri için esiyle beraber Fiji adasinda bulunun Eun Hye çekap için hastahaneye gittiginde 10 haftalik hamile oldugunu ögrenmis.Bunun ardindan da bebek için islerden bir süre ayrilacagini ve dinlenmeye çekilecegini açiklamis.(Bu haber 2008'in arkadaslar.)

She married last April and is known to be expecting a honeymoon baby!
Park Eun-hye has been to Fiji Island for a photoshoot with her husband where she went to the hospital for a brief checkup where she foundout that she was 10 weeks pregnant!
She announced that she will be resting a lot from work and will care for her coming baby.

Ancak bu haberin ardindan yaptigim arastirma sonucunda su haberle karsilastim.

2008 yiliinda evlenen ve bir hafta sonra hamile kalan Eun-hye geçen ay bebegini kaybetti.Verdigi demeçte kocasi ve ailesinin bu konuda onu çok destekledigini söyleyen Eun Hye bebek için bekleyecegini ve kocasi ve ailesi ile en iyiyi dilediklerini de sözlerine ekledi.

Eun-hye got married in April 2008 and was pregnant soon after, but was shocked by the miscarriage last month. It’s reported that she is recovering from the incident with the encouragement of husband and family.

It’s unfortunate for Eun-hye, she’ll have to wait for next chance, and we wish her the best.

Bebegini kaybettigini biliyordum Aglama
Bende yeniden hamile kaldi sanmistim.Sevinmistim Smile
Allah yardim etsin...
Haber için tesekkürler Damlacigim.
Yang mi Kyeong
Kyeon Miri
Lee Young ae
SS501
sagol damla çok üzüldüm bu habere park eun hyenin yeri bizde baska
Bende ilk basta havalara uçtum tabiki ancak tarihe baktim 2008 Temmuzun haberi.Sonra arastirmaya devam ettim ve 2008'in Eylül haberiyle karsilastim ve çok üzüldüm Aglama
2009 Miss Korea Pageant

2009 Miss Korea Pageant'in 56 adayi,Incheon'da bulunan GoldenSky International Resort'ta objektiflere poz verdiler.Yarisma Çarsamba günü yapilacak...

( 05.07.2009 / The Korea Times )

[Resim: 2mdqbzc.jpg]
bilgi için tesekkürler
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Miss Seoul

Çarsamba gecesi hava sicak ve nemliydi. Bazi yerlerde yogun yaz yagmuru vardi. Buna ragmen 2009 Miss Kore'nin yapildigi alan çok kalabalikti. Herkes ülkenin yeni kraliçesini bekliyordu.

Seoul'un sehir merkezinde yapilan Miss Seoul yarismasina katilan Kim Joo-ri, Sejong Sanat ve Gösteri Merkezi'nde taç giydi.

(08.07.2009 / The Korea Times9

[Resim: 2qdvm01.jpg]

gerçekten hepside çok güzel gözüküyor.park eun hye yede çok üzüldüm ben bilmiyordum Sad
(04-07-2009, Saat: 12:01)Setsuna yazdı: Öyle Hancinemada turlarken bir haber o kadar dikkatimi çekti ki hemen alip buraya koymaya karar verdim.Özellikle baslik o kadar ilgimi çekti ki anlatamam iste o haber.

[Resim: parkeunhye.jpg]

"Aktirs Park Eun Hye Anne Olacak"

Geçtigimiz Nisan ayinda evlenen Park Eun Hye'nin balayinda hamile kaldigi ögrenildi.
Fotoraf çekimleri için esiyle beraber Fiji adasinda bulunun Eun Hye çekap için hastahaneye gittiginde 10 haftalik hamile oldugunu ögrenmis.Bunun ardindan da bebek için islerden bir süre ayrilacagini ve dinlenmeye çekilecegini açiklamis.(Bu haber 2008'in arkadaslar.)

She married last April and is known to be expecting a honeymoon baby!
Park Eun-hye has been to Fiji Island for a photoshoot with her husband where she went to the hospital for a brief checkup where she foundout that she was 10 weeks pregnant!
She announced that she will be resting a lot from work and will care for her coming baby.

Ancak bu haberin ardindan yaptigim arastirma sonucunda su haberle karsilastim.

2008 yiliinda evlenen ve bir hafta sonra hamile kalan Eun-hye geçen ay bebegini kaybetti.Verdigi demeçte kocasi ve ailesinin bu konuda onu çok destekledigini söyleyen Eun Hye bebek için bekleyecegini ve kocasi ve ailesi ile en iyiyi dilediklerini de sözlerine ekledi.

Eun-hye got married in April 2008 and was pregnant soon after, but was shocked by the miscarriage last month. It’s reported that she is recovering from the incident with the encouragement of husband and family.

It’s unfortunate for Eun-hye, she’ll have to wait for next chance, and we wish her the best.

Çok üzücü bir haber. Arkasinda destekçilerin olmasi çok güzel böylece biraz olsun üzüntüsünü unutur canim benim ya çok sevdigim oyuncular arasindadir kendisi çok üzüldüm gerçekten.Aglama
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Noblesse Tower

Seoul'un kuzey dogusu'nda Seongbuk Bölgesi, Jongnam-dong'da bulunan Noblesse Kulesi'nde dün bir moda gösterisi yapildi. Resimde de seyircileri yasli bir çifti alkislarken görüyorsunuz. "Seongbuk Tarzi ve Yiyecekleri" adli moda gösterisine Seongbuk Bölgesi'nin emektarlari katildi. 9 erkek ve 31 bayanin katildigi gösteride 60'lar ve 70'lerin modasi gösterildi....

( 10.07.2009 / JoongAng Daily )

[Resim: 11kzjbs.jpg]
Smile Çok güzel bir gösteri olmus çok asil ve hos görünüyorlar .Smile Tesekkürler Hilmi Abi AlkisAlkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi