17-07-2008, Saat: 7:03
rica ederim.. evey Samsung'un bu yeni ürünü çok güzelmis ashk

Kore - Moda ve Magazin Ile Ilgili Haberler (Arsiv)
|
17-07-2008, Saat: 7:03
rica ederim.. evey Samsung'un bu yeni ürünü çok güzelmis ashk
![]()
17-07-2008, Saat: 7:24
sefanur yazdı: Evet harika birsey ya rengide çok tatli ashk Bittim bittim ashk Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
18-07-2008, Saat: 4:17
Lee Hyori kanlar içinde!!...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lee Hyori bu gece yeni albümünü “It’s Hyorish” Mnet Countdown'da taniticak.. Sahne performansinda kanlar içinde bir beyaz gömlek giymeyi tercih etti!!..
18-07-2008, Saat: 12:28
Won Bin Yeni bir Filmin Yildizlari Arasinda...
![]() 4 yillik yoklugundan sonra,Won Bin yeni bir filmin yildizlari arasinda yer aliyor ”Mother”, yönetmeni ise Bong Jun-ho.
18-07-2008, Saat: 12:37
sefanur yazdı:Lee Hyori kanlar içinde!!... çok ilginç bir tercih ![]()
18-07-2008, Saat: 13:07
Çok çok ilginç bir tercih.Lee Hyori'yi kan tutmuyor sanirim
![]() Haber için tesekkürler Sefanur ![]()
18-07-2008, Saat: 13:08
![]()
05-08-2008, Saat: 6:32
KBS 2005 year-end Performance Awards (12/31/2005)
KBS yil-sonu performans ödülleri (Source(kaynak): mydaily, hankooki) IPB Image Song Il Kook, Lee Tae Ran, Nam Goong Min, Han Chae Young Highest Award Kim Myung Min (Immortal Lee Soon Shin) 김명민 (불멸의 이순신) Top Excellence Award (최우수상): Choi Soo Jong (God of the Sea) 최수종 (해신), Kim Hae Sook (Rosy Life) 김해숙 (장밋빛 인생), Choi Jin Shil (Rosy Life) 최진실 (장밋빛 인생), Excellence Award (우수상) mükemmellik, en iyi performans ödülü Son Hyun Joo, Song Il Kook, Uhm Tae Woong, Soo Ae, Lee Hye Sook (손현주, 송일국, 엄태웅, 수애, 이혜숙) Supporting Award (조연상) Park Chul Min, Ahn Suk Hwan, Kim Sa Rang, Kim Ji Young (박철민, 안석환, 김사랑, 김지영) New Actor/Actress Award (신인연기상)yeni aktör ve aktristler ödülü Go Joo Won, Kim Dong Wan, Jae Hee, Kim Ah Joong, Lee Bo Young, Han Ji Min (고주원, 김동완, 재희, 김아중, 이보영, 한지민) Young Actor/Actress Award (청소년연기상) genç aktör ve aktristler ödülü Park Ji Bin, Yoo Seung Ho, Yoo Yun Mi, Lee Se Young (박지빈, 유승호, 유연미, 이세영) Best Couple Award (베스트커플상) en iyi çift ödülü Son Hyun Joo, Choi Jin Shil (손현주-최진실) Uhm Tae Woong, Han Ji Min (엄태웅-한지민) Jae Hee, Han Chae Young (재희-한채영) Song Il Kook, Soo Ae (송일국-수애) Popularity Award (인기상) en popüler ödülü Nam Goong Min, Song Il Kook, Lee Tae Ran, Han Chae Young (남궁민, 송일국, 이태란 , 한채영) Netizen Award (네티즌상) Choi Jin Shil, Bi (최진실, 정지훈(비))
05-08-2008, Saat: 6:35
myyourself yazdı:KBS 2005 year-end Performance Awards (12/31/2005) KBS 2005 year-end Performance Awards ![]() resimleri unutmustum ![]()
05-08-2008, Saat: 6:41
Nominees of “Top Excellent Actor Award (남자 최우수상)” of 2006 MBC Performance Awards/Daesang (2006 MBC 연기대상)”:
2006 MBC en iyi aktör ödülleri Song Il Kook (송일국) - Joo Mong (주몽) Jun Kwang Ryul (전광렬) - Joo Mong (주몽) Son Chang Min (손창민) - Shin Don (신돈) Kim Rae Won (김래원) - Which Star Are You From (넌 어느별에서 왔니) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|