yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Marketine Gittim, Gördüm, Geldim! İlginize Bilginize / My Smart Market Adventure
Bu market nerde
[/php]
adresi verdiginiz çok iyi oldu teskkrlerrr ^^
(26-02-2012, Saat: 22:58)lamia53 yazdı: Bu market nerde

Adres (:
Kemerburgaz Mahallesi.
Istanbul Caddesi.
No: 39
Eyüp / Istanbul

(26-02-2012, Saat: 23:16)cheyma yazdı: adresi verdiginiz çok iyi oldu teskkrlerrr ^^

Rica ederim (:
Umsrim Gidersiniz (:
Orada Ufak Bir Bayrak Var Ben Yapmistim (: Klasör Kapagindan Belk Görürsünüz (:
Gidenler Benim Selamlarimi Da Iletin Lütfen Bayadir Ugrayamadim Oraya (:
Aa Eyüp'te mi? Biggrin Ben hep Taksim'e gidiyordum Çin Marketi'ne ramen için. Eyüp'e de gitmeliyim bence artik. \o/
Paylasim ve adres için tesekkürler (:
[Resim: 3uf3q.gif]

Edytha ♥
Oh ne güzel!Istanbul'da yok yok!!Oraya gelip yamak çubuklarini kullanmayi,ramen yemeyi çok istiyorum ama nerdeee... :'(
(27-02-2012, Saat: 1:15)Mae Ri yazdı: Aa Eyüp'te mi? Biggrin Ben hep Taksim'e gidiyordum Çin Marketi'ne ramen için. Eyüp'e de gitmeliyim bence artik. \o/
Paylasim ve adres için tesekkürler (:

Tabi yakin hemde ayrica Orjinal Kore Marketi (: Lütfen Benim Selamlarimi da iletin giderseniz (:
(27-02-2012, Saat: 1:45)taemin-berre yazdı: Oh ne güzel!Istanbul'da yok yok!!Oraya gelip yamak çubuklarini kullanmayi,ramen yemeyi çok istiyorum ama nerdeee... :'(

InsAllah bir gün gelirsin ya Biggrin Çubukla yemek yemek süper hele bir de pilav yedin mi? Degme keyfine inanmayanlarin önünde yiyorum tamam pes bu isde iyisin diyorlar Biggrin
(11-01-2012, Saat: 22:22)Boicegirl yazdı: Bu marketin çok yakininda benim Koreli arkadasimin evi var. Abaza
Market hosmus.Çogunu tattim ama internet sitesi var mi marketin? ~~

Cnm k.b. geç cevap yazdim ama yazini görmemisim sanirim :/
Zaten Göktürk de 300'e yakin Koreli aileler varmis.
Web Sitesi : http://www.smartmarket.com.tr/
Tekrar kusura bakma geç cevap verdigim için. (:

bu market benim mahallemdeymiş hatta evimden yürüme mesafesindeymiş ama ben ne yazıkki yeni öğrendim böyle bi marketin olduğunu biliyodum ama evimin yakınında olduğunu bilmiyordum

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi