yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Marketine Gittim, Gördüm, Geldim! İlginize Bilginize / My Smart Market Adventure
Icon_angel_not 
Süpersin ya Biggrin Neler yasamissin öyle Biggrin Wuuuuu Onay
zaten sevinmemek elde degil bu konudaBiggrin artik bir daha ki gidisinizde bizim yerimize de alisveris yaparsaniz bende yapmis kadar olurum

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
(25-02-2012, Saat: 17:51)LikeAStar yazdı: Süpersin ya Biggrin Neler yasamissin öyle Biggrin Wuuuuu Onay

Tesekkür Ederim (:
Umarim Sizinde Basiniza Böyle Tatli Olaylar Gelir Biggrin
Bir Daha ki Hafta Tekrar Gidersem Yine Fotograf Paylasirim Biggrin
(25-02-2012, Saat: 17:51)RAINBOW RAMEN yazdı: zaten sevinmemek elde degil bu konudaBiggrin artik bir daha ki gidisinizde bizim yerimize de alisveris yaparsaniz bende yapmis kadar olurum

Tamam (: Sizde Benim Yerime Toplantilara Katilin :P Vee Bana Dua Edin Ankara'ya Hayirlisiyla Üni. yi Kazanip geleyim Biggrin
Rameni çok seviyorum.Hele hele çubukla yerseniz harika olur. Biggrin
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
(25-02-2012, Saat: 17:55)Rumeysa_P yazdı: Tesekkür Ederim (:
Umarim Sizinde Basiniza Böyle Tatli Olaylar Gelir Biggrin
Bir Daha ki Hafta Tekrar Gidersem Yine Fotograf Paylasirim Biggrin

Insallah Angel Sabirsizlikla bekliyorum Shy
(25-02-2012, Saat: 17:57)~AmoRe~ yazdı: Rameni çok seviyorum.Hele hele çubukla yerseniz harika olur. Biggrin

Hiç Sorma Ya Ben Birde Arkilerin Yaninda Canim Ramen Çekti Deyince Bana Nasil Bakiyorlar Biggrin Aaaa Ben Size Marketten Aldigim Çubuklarimi Göstereyim Çok Güzeller 2 Arkadasimla Beraber Aldik Biggrin
(25-02-2012, Saat: 17:59)Rumeysa_P yazdı:
(25-02-2012, Saat: 17:57)~AmoRe~ yazdı: Rameni çok seviyorum.Hele hele çubukla yerseniz harika olur. Biggrin

Hiç Sorma Ya Ben Birde Arkilerin Yaninda Canim Ramen Çekti Deyince Bana Nasil Bakiyorlar Biggrin Aaaa Ben Size Marketten Aldigim Çubuklarimi Göstereyim Çok Güzeller 2 Arkadasimla Beraber Aldik Biggrin

Zaten karnim aç siz ramen diyorsunuz Sad
İmzanız kurallara uymadığından dolayı silindi.
(25-02-2012, Saat: 18:00)Empty yazdı:
(25-02-2012, Saat: 17:59)Rumeysa_P yazdı:

Zaten karnim aç siz ramen diyorsunuz Sad

Ayh Arkadaslar Millet Birbirine Kahve Ismarlar Biz Degisiklik Yapip Ramen Ismarlayalim Biggrin
Nasil Olur?
Bence Süper Olur Biggrin
Eyüp bana çok uzak. Ama bir gün gözümü karartip gidecegim sanirim. Çünkü raflardaki binbir çesit rameni görünce içim gitti. Ben sadece tavuklusunu bulabiliyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi