yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Kültürü Eskisşehir'de
Kore Kültürü Eskişehir'de

[Resim: korekulturueskisehirde.jpg]

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Kore Kültürel Miras Müsteşarlığı, Türkiye ile Kore arasındaki diplomatik ilişkilerin 50. yılı anısına Türk - Kore Dostluk Gecesi düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda, 11 Eylül Salı akşamı saat 20.00'da düzenlenecek olan Türk Kore Dostluk Gecesi'nde, Kore kültürünün en iyi müzik ve dans örnekleri Eskişehir halkına ücretsiz gösteri ile tanıtılacak.

Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime!

http://efsaneprens.com/
Efsane Prens WebSitesi
Bende istiyorum. Sad Istanbul'da da yapsinlar ya. BiggrinBiggrin

Tesekkürler. Biggrin
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

crazyevil145 yazdı:Bende istiyorum. Sad Istanbul'da da yapsinlar ya. BiggrinBiggrin

Tesekkürler. Biggrin

Yapilir Istanbul'da da merak etme canim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Eskisehirliler alisiktir onlara ...orda adim basi Tatar var .. Tatarlainda Korelilere çok benzedigi malum...onun için bence olmayan yerlere gelsinler ...örnegin; Erzurum. Biggrin
nihan yazdı:Eskisehirliler alisiktir onlara ...orda adim basi Tatar var .. Tatarlainda Korelilere çok benzedigi malum...onun için bence olmayan yerlere gelsinler ...örnegin; Erzurum. Biggrin

Nihan çok hossun..Sen Erzurumlusun galiba. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Evet öyleyimdir. Koreliler buraya..Biggrin Biggrin
Ya Tatar lafi edilmis. Biggrin Benim kurstan arkadasim Korelilere o kadar çok benziyorki anlatamam, saç falan yüz yapisi, gözler herseyiyle ayni sordum çocuk tatarmis. BiggrinBiggrinBiggrin Genelde Tatarlari benzetmem ben Korelilere benim yengem falan da tatar ama sari saçli mavi gözlü olur tatarlar ama arkadasim karismis bi yerlerden. BiggrinBiggrin
Benim Eskisehirli tanidiklarim var tatar, hepsi benziyor Korelilere....ah burada da yok ki Tatar söyle Koreli olmasa da onlarla özlem giderelim.
Tesekkürler. Smile
Paylasim için tesekkürler.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi