yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Kültür Sanat Ile Ilgili Haberler
transformers süper bir filim gercekten haketmis bu ünvani
Kore adina sevindim Smile
tinuvel yazdı:Kore adina sevindim Smile

Transformers sanirm Kore filmi degil Smile
Hakkınızı helal edin. ~
abd yapimi ama görselde 1 numara bir flmdir
Japon Sarki Kullanilis'i, Easier'i yapti.

Kore'nin ve Japonya'nin arasinda paylasan Müzik, telif hakki sakli olan iliskileri iki countriesin müzigi arasinda bir yeni ortaklik antlasmasina tesekkürler, sonraki ayi daha kolay baslatmak bir kur'ai alacak.

Japonya'nin NHK'I, her digerinin sarkilarini kullanmak için vatandaslarina müsaade edecegi pakt imzalanmis iki yani söyler. Sonraki aydan , onlar milyon Japanese sarkilar Koreli sarkilar ve bir-nokta-bir kullanilabilir 190-bini yapacak.

NHK, yayinlar ve karaoke makinelerinde müzik için her ülke ihtiyaçta yetistiren uyum yansitmalarini söyledi. Japon kültürel ürünlere Koreli Pazar'in açmasi ve Japonya'da Koreli kültürün Hallyu gürlemesinden bahsetti.

KBS NEWS Monday, December 24, 2007 13:09:17
Eski saraylarin fotograflari sergide...

[Resim: 080104p16earlymainjh5.jpg]
[Resim: 080104p16early1yq7.jpg]

Japonya sömürge döneminde(1910-1945) çekilen Joseon kralligina ait saraylar ve o zamanin insanlarinin fotograflari içeren toplam 500 fotografin yer aldigi sergi ilk defa olarak açildi.

Kore olusal müzesi tarafindan açilan serginin adi "The Image of Joseon Palaces on Gelatin Dry Plates'' olarak adlandirildi.

Sergi 10 Ocak'a kadar açik kalacak.
Hakkınızı helal edin. ~
Güzel bir fotograf sergisine benziyor.Tesekkürler Tugba...Smile
Seul 2012 Matematik Egitim Kongresi'ne Evsahipligi Yapacak
Seul 2012'de 12.Uluslararasi Matematik Egitim Kongresi'ne evsahipligi yapacak.
Uluslararasi Matematik Egitimi Kongresi yürütme komitesi kararini cuma günü açikladi.
Seul, dörtbin yabanci ziyaretçiyle dünyanin en genis çapli katilimli bir matematik sempozyumu olmasini umuyor.
Dünyanin dört bir yanindaki matematikçilerin katilimlariyla olusacak.
Bunun yanisira 2012'deki bu olayin, 2014 Uluslararasi Matematikçiler Kongresi için de yardimci olmasi bekleniyor.
Güney Kore, 2000 yilindaki Japonya'nin evsahipligi ardindan ikinci bir Asya ülkesi olacak.

KBS
Tugba ve sinan tesekkürler Smile
Will u be there?
Avrupa kanallarinda simdiye kadar ilk kez bir Kore dizisi yayinlanacak.

Macar ulusal kanali olan MTV tarihi Kore dizilerinden “Jang Geum," ya da "Jewel in the Palace” i yayinlayacak.Subat in ortasindan itibaren gösterime girecek olan dizi haftada iki kez yayinlanacak .70 bölüm olan dizilerden biri alti ay boyunca gösterilecek.

Budapeste de bulunan Kore elçiligi tarafindan gösterimine kara verilen dizi ileri ki günlerde duyurulacak.

Macar kanali MTV nin baskani Zoltán Rudi yayinlanacak olan Kore dizisinin Macar halkinin baska ülkelerin kültürlerini tanimasina yardimci olacagini söyledi.

Kaynak:KBS Global- 11 ocak 2008 / 12:30:33

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi