yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Kültür Merkezi'ndeki Korece Kursu Detaylı Anlatım!
Canim tekrar görüsmeye gidersen Ankara'ya açilma ihtimali olabilecegini sorar misin belki bilgileri vardir, çok istiyorum gerçekten açmiyorlar ya. Sad
Ne güzel ya, tabii ben Istanbul da yasamadigim için bayan Seok'la konusma sansim yok tabii kursa gitme gibi bir ihtimal da Choi Sujong bu arda Kore'ye gidecegine çok sevindim. Onay Acaba bir grupla mi gidiyorsun ögrenebilir miyim?
Bizim bur da da çekik gözlü komsularimiz var ama Koreli mi bilmiyorum daha dogru düzgün konusamadik sadece el salliyoruz birbirimze. Biggrin Biggrin Umarim Korelidir çok sevinirim. Smile Smile
Tabii Bahar sorarim gidersem eger...
asiyan; Koreye kuzenimle beraber gidecegiz... Insallah komusularin Korelidir... Onay
Will u be there?
Ya Izmir'de de Kore kültür merkezi varmi varsa direk gidecem çünkü yazin 1 haftalik olsa da (taktir alirsam) Kore'ye gidecem benim 30 yasindaki kuzenimin arkadasinin karisi Koreli'imis Türkiye'ye gelsede bana Korece ögretseler Izmir'de varsa ne mutlu bana.
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
(09-12-2008, Saat: 0:45)Choi Sujong yazdı: Tabii Bahar sorarim gidersem eger...
asiyan; Koreye kuzenimle beraber gidecegiz. Insallah komusularin Korelidir... Onay

Insallah haber veririm hatta sitemize bile sokarim çok güzel olurç Biggrin Atkilic
Paylasim için çok tesekkürler, peki yazin da kurs var mi ben Istanbulda oturmadigimdan ancak yazin gidebilirim ögrenebilirsen çok sevinirim simdiden tesekkürler. Smile Super
adım geçen fan klüpler...

Jang Geun Suk Fan Club

Yazin kurs açik olursa gidebilirim aslinda. Paylasimlar için tesekkürler.
(08-12-2008, Saat: 20:06)asiyan yazdı: Ne güzel ya, tabii ben Istanbul da yasamadigim için bayan Seok'la konusma sansim yok tabii kursa gitme gibi bir ihtimal da Choi Sujong bu arda Kore'ye gidecegine çok sevindim. Acaba bir grupla mi gidiyorsun ögrenebilir miyim?
Bizim bur da da çekik gözlü komsularimiz var ama Koreli mi bilmiyorum daha dogru düzgün konusamadik sadece el salliyoruz birbirimze. Umarim Korelidir çok sevinirim.

Asiyan bir an önce o komsularinla tanismalisin bence bu senin için çok iyi bi firsat Koreli olmasalar bile farkli kültürden sicacik insanlarla tanismak çok büyük bir sans.
Ya bence fiyat çok iyi her keseye uygun diye düsünüyorum seneye ya da ondan sonraki sene bende gitmek istiyorum.
l sorry l love you
full house
song hye kyooo
han ji min
lm soo jung

Yazin kurs büyük ihtimalle açiktir arkadaslar...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi