yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Kültür Merkezi Anketi [INDEX]
(30-09-2011, Saat: 20:36)nisem yazdı:
(30-09-2011, Saat: 20:03)KORELI NUR yazdı:
(30-09-2011, Saat: 12:24)tae_jo yazdı: Biraz önce hediyemi almis bulunmaktayim. Çok tesekkür ederim Biggrin Biggrin Biggrin

Ben daha almadim. Hangi CD geldi? Biggrin

Nur bana da bugün geldi. kim hyung joong diye birisinin ben ilk deva dinledim.

Hadi ya. Ben kuzenimin adresini vermistim. Ona da suanda ulasamiyorum. Açmiyor telefonu! Hyun Joong mu Hyung Joon mu hangisi tatlim?? Insallah bana Kim Hyun Joong gelir!

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Img-music 
Bugün hediyemi aldim (2AM Sint o'clock)Smile tesekkürler korea-fans ve GKB Tongue
좀 좋은, 어떤 말하지만, 그런 말을 내가 특별히 그냥 유렉 또는인지 모르겠어

Park Hee Hyo
ödülüm geldi Rain -Back To The Basic Biggrin tesekkürler Biggrin
Girls' Generation geldi...Yalniz zarfin üstünde kore büyükelçiligi yaziyo ya çok havaliii Smile
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
(30-09-2011, Saat: 21:10)KORELI NUR yazdı:
(30-09-2011, Saat: 12:24)tae_jo yazdı: Biraz önce hediyemi almis bulunmaktayim. Çok tesekkür ederim Biggrin Biggrin Biggrin

Hadi ya. Ben kuzenimin adresini vermistim. Ona da suanda ulasamiyorum. Açmiyor telefonu! Hyun Joong mu Hyung Joon mu hangisi tatlim?? Insallah bana Kim Hyun Joong gelir!

O hediye bana gelmeliydi.Inanmiyorum ya çok sanslisin.S.M The Ballad - Really Missing You Cd'si geldi bana Biggrin
[Resim: scaled.php?server=824&filename=cats2ja.jpg&res=medium]
Sen tanımlanamayan bir cisimsin benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'O

Canim malesef kim Hyun Joong degil bana gelen Kim Hyung Joong diye birisi hemde 2009 yilinin albümü isin ilginç yani bir kaç kisiye sordum kimse tanimiyor . Hatta google da bile bir bilgi yok. Umarim sana Kim Hyun Joong'un albümü gelir. Anlasilan herkese farkli kisilerin albümünü yollamislar.
Hediye benim de elime ulasti.Tesekkürler ~~
Gercektende herkese farkli cdler gelmis anlasilanSmile
(01-10-2011, Saat: 0:44)nisem yazdı:

Canim malesef kim Hyun Joong degil bana gelen Kim Hyung Joong diye birisi hemde 2009 yilinin albümü isin ilginç yani bir kaç kisiye sordum kimse tanimiyor . Hatta google da bile bir bilgi yok. Umarim sana Kim Hyun Joong'un albümü gelir. Anlasilan herkese farkli kisilerin albümünü yollamislar.

Benimki de bugün gelmis. Biggrin Kuzenim mesaj yolladi ama paketi açtirtmadim. Biggrin Bizzat ben açacagim, ama onun için pazartesiye kadar beklemem gerekecek. Aglama Kim Hyung Joon diye birisi var SS501 Grubunun üyesi ama Kim Hyung Joong diye birini tanimiyorum canim. Smile

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
© %1oo Kσяeαη ®

Sanirim herkese farkli geldi. Bana da Se7en'in albümü geldi.
come back to me.
Benim hediyem gelmedi Sad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi