yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Kliplerinde Siyah Trendi
Çok güzel bir tespitte bulunmussun canimOnay
Zaten siyah basli basina asil bir renkGitar
Evet ben de fark ettim bu siyah trendini Biggrin
Super Junior-Sorry Sorry de siyah beyaz oldugundan onu da katabiliriz sanirim Onay
Bu arada yeni temalarinin Vampirimsi olmasini çok istiyorum Abaza
Konu için tesekkürler.. Opucuk
Evet ablam bu sene siyah moda.Bence Super junior ve Big Bang'de de görmek isterim.Tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Kliplerde siyah kullanmalari çok güzel. Bu sene daha bir agirlik verilmis.
Güzel tespit. Tesekkürler.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

sonunda farkettiler siyah bunlara nekadar cok yaksitigini Smile siyah güzel bir renktir bence, siyah favori renklerimden biridir koyu mavinin yaninda Smile
☆ BIGBANG ♫ 2NE1 ☆ BlOCK B ♫ MBLAQ ☆ INFINITE ♫ MISS A ☆ 2PM ♫

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
güzel bir tespit olmus benimde dikkatimi çekmisti ama ben bu kadar oldugunu bilmiyodum ayrica siyah çok yakisiyor bana göre bir gelisim gösterdiklerini anlatmaya çalisiyolar gibi, hani siyah agir bir renk ya onlarda daha ciddi seyler yapicaz gibi bir düsünceyle yaklastiklari için siyah giyiniyor olabilirler belki
Erkeklerden olusan gruplari bilmem ama bayanlardan olusan gruplar çok seksi ve çekici olmus Abaza Erkek hayranlarininda bayildigina eminim :img-hysterical:
Bende genel olarak siyahim hatta genel degil hap o yüzden begeniyorum bu tarziOnay
Güzel tespit ama gerçekten de bu aralar siyahlar fazla göze çarpiyor Smile
Bunlarin tam tersinede Big Bang capcanli renklerle karsimiza çikiyor Biggrin
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]
(02-05-2010, Saat: 19:46)chung ae yazdı: Bunlarin tam tersine de Big Bang capcanli renklerle karsimiza çikiyor. Biggrin

Big Bang iyi ediyor.:d Siyah rengi oldum olasi sevmem ve yaz geldi artik,kara kara çok hos durmuyor bence.Ama bunu fark edip bize sunman çok hos Esra tesekkür ettim.Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi