yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Egitim Ile Ilgili Haberler
paylasim için tesekkürler

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

Jongno Ward

Seoul, South Korea

Ilkögretim çocuklari yeni tip gripten korunmak amaciyla Güney Kore, Seoul, Jongno'daki okullarina maske ile gittiler.

(26.10.2009 / Yonhap)

[Resim: zmjxie.jpg]
Lee Attends Meeting on Youth Employment

Seoul (서울), South Korea

(29.10.2009 / JoongAng Daily)

Güney Kore baskani Lee Myung-bak (이명박), 29 Ekimde Seoul'de Human Resources Development Service (Insan Haklari Gelistirme Hizmeti)'inde gençlerin çalistirilmasi üzerine bir toplantida konusma yapmistir.

[Resim: 58064448.jpg]
Inje University / Sweet Persimmon

Gyeongsangnam-do (경상남도), South Korea

Inje Üniversitesi'nin uluslararasi ögrencileri Güney Gyeongsang Eyaleti, Gimhae'de bir çiftlikte çiftçilere yardim etmek amaciyla tatli trabzon hurmasi (sweet persimmon) toplar. Tatli trabzon hurmasi Güney Kore'de oldukça popüler bir meyvedir.

(30.10.2009 / The Korea Times) (Photo courtesy of Inje University)

[Resim: 2iav0c8.jpg]
The Kids Hankook Ilbo

Gyeonggi-do (경기도), South Korea

Seoul'de ilkögretim ögrencisi olan yaklasik 200 sinif baskani Gyeonggi Eyaleti, Yongin'de kampa katildilar. Iki gün sürecek olan etkinlik "Korea Times" "Allianz Life Korea"nin kardes gazetesi olan "The Kids Hankook Ilbo" tarafindan düzenlendi. Kamp 1992 yilindan beri her iki yilda bir yapilmaktadir.

(30.10.2009 / The Korea Times Photo by Hwang Jae-sung)

[Resim: 091030p03photo.jpg]

Donga High School

Busan (부산), South Korea

Güney Kore Busan'daki Donga Lisesi son sinif ögrencileri, isimlerinin ve cesaretlendirme sözcüklerinin yazildigi fenerlere bakar. Üniversite giris sinavi 12 Kasim'da yapilacak.

(30.10.2009 / The Korea Times Photo by Lee Sung-deok)

[Resim: 1y3cj4.jpg]
Seocho Elementary School

South Korea (Republic of Korea / 대한민국)

Güney Kore'de, Seocho Ilkögretim Okulu'nda ögrenciler A(H1N1) virüsünün yayilmasi sebebiyle yapilan üç günlük tatilin ardindan egitime dün sabah yeniden basladilar...

(31.10.2009 / JoongAng Daily) (By Kim Seong-ryong)

[Resim: 30m5m68.jpg]
(30-10-2009, Saat: 23:45)kiday baksi yazdı: Donga High School

Busan (부산), South Korea

Güney Kore Busan'daki Donga Lisesi son sinif ögrencileri, isimlerinin ve cesaretlendirme sözcüklerinin yazildigi fenerlere bakar. Üniversite giris sinavi 12 Kasim'da yapilacak.

(30.10.2009 / The Korea Times Photo by Lee Sung-deok)

[Resim: 1y3cj4.jpg]

demek 12 kasimda çok az kalmis.. bu zor sinivadan geçmek için yine çok çalismislardir son günde tapinaklara gittikleri resimleride görürüz ins. Smile
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Haberler için tesekkür ediyoruz Hilmi. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Traditional Cultural Contents Museum in Andong

North Gyeongsang Province (Gyeongsangbuk-do), Andong (안동시)

Çocuklar, Güney Kore, Kuzey Gyeongsang Eyaleti, Andong'daki Geleneksel Kültürel Içerik Müzesi'nde bir video gösterisine bakar. Dijital müze 1. Sinif (Profesyonel) olarak 2007, Eylül'de açildi...

(05.11.2009 / Yonhap / Photo courtesy of Andong City)

[Resim: 655q8l.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi