yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Dizilerinin Ortak Yanlari
Arkadaşlar Kore Dizileri'ni nerdeyse hepimiz izliyoruz. Ben özellikle dramaları göz önünde bulundurarak aşağıdaki tespitleri yaptım. Doğru veya yanlış sizin de böyle tespitleriniz varsa yazabilirsiniz. Smile

1-Kore dizilerinde başrol bayan karakterimiz genellikle fakirdir. Erkek karakter zengindir.
2-En fakir erkek oyuncu bile bizlere göre en lüks mağazadan giyinmiş gibidir.
3-Bayan karakter gururludur. Kendi parasını kendisi kazanmak ister.
4-Genellikle bayan karakter halk tabakasındandır.
5-Bayan karakter yemeği hızlı yer ve çok yemek yer.
6-Bayan karakter ve erkek karakter her zaman farklıdır.
7-Erkek karakteri seven 3 'lü bir kız gurubu her zaman vardır bazen bu 2 'ye de düşebilir. Bu grup aptal kızlardan oluşur.
8-Büyükanne faktörü yaygındır.
9-Erkek büyük bir mirasın tek varisidir.
10-Erkek çapkındır. Bayan karakterimiz onu değiştirir.
11-Her dizide bir aşk üçgeni veya dörtgeni vardır. Henüz beşgen olamadı. Smile
12-Aşk üçgeninin 3. erkeği ideal tiptedir. Ancak bu üçgeninin belirleyicisi bayan oyuncu onu seçmez.
13-Başrol bayanımız içmek için bir çadırı tercih eder. Erkek oyuncu da oradadır. Hesabı öder. Bayanımızı sırtında taşır. Bayanımız sojuyu çok içer ve sarhoş olur.Smile
14-Yanlış anlaşılmalar ve haksızlığa uğrayan bayan oyuncumuz asla izleyicinin beklediği tepkiyi vermez. Haksızlık bir anda çözülmez uzar gider. Sonunda pat diye çözülüverir. Özellikle entrikaların döndüğü zamanlar oluyor bu.
15-Mutlu son pat diye oluverir. Bir bölümde evlenirler. Smile
16-Aşk dörtgeninde arabozucu hep dörtgen üyesi yardımcı bayan oyuncudur.

Şimdilik belirleyebildiğim bunlar. Sizlerin de tespit ettiği ortak özellikler varsa lütfen yazın. (:
Birçok seye bende katiliyorum. Smile Tespitler dogru. Smile Bir tane de ben ekleyeyim. Smile

Erkek karakter ve bayan karakter basta hiç anlasamazlar didisip dururlar ama daha sonra birbirlerini severler. Biggrin
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
(30-11-2009, Saat: 18:17)fuzuli87 yazdı: 12-ask üçgeninin 3. erkegi ideal tiptedir. Ancak bu üçgeninin belirleyicisi bayan oyuncu onu seçmez.

12.si gerçekten çok dogru bir tespit olmus. Biggrin Aklimdaki herseyi hemen hemen yazmissin benim yazmama bile gerek yok. Smile Konu için tesekkürler...
!!!
...
!!!
...
Açikcasi güzel tespitlerde bulunmussun anlasilan iyi bir dizi seversin...Biggrin
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
-Ideal erkek karakterler genellikle seyirciye birakilir, dizide ki bayanla aralarindaki iliski ilerlemez.
Bir tane daha :
*Oyuncularin boynuna gözümüze sokulmak için takilmis haç muhakak ki vardir.
*Kiliseye gitmek veya tapinakta birini anmak Kore dizilerinin adetindendir.
Kesinlikle haklisin. Onay Paylasim için tesekkürler. Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Bende hepsine katiliyorum ayrica mutlaka dizinin sonunda zaman atlamasi olur ya 6 ay geçer ya da yillar. Smile
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Hepsi dogru aslinda mutlaka bütün dizilerde bunlar olur. Aradan zaman geçmesini ise hiç sevmiyorum.
Paylasim için sagol.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Evet aradan zaman geçmesi için de bayan karakter egitim için baska bir ülkeye gidiyor. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi