yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Dizilerinin Ortak Yanlari
-Kizin genelde ebebeynlerinden biri ölmüs olur, kaçmistir,yoktur.
-Kiz kimseyle çikmamistir.(genelde.)
-Erkek kendinden büyük noona'lari sevebilir.(Bknz: MGIAG ve You have fallen for me.)
-Genelde ask karmasalari oluyor. Iki oglan bir kiz pesinde en meshur olani Biggrin
-Her zaman esas kiz'in karsiti bir kiz mutlaka olur...Ve esas kizdan daha iyi nitelikli oluyor çogunlukla ama esas oglan her ne hikmetse onu seçmiyor..
- Kiz bazi durumlardan dolayi erkek kiligina girer.(Bknz: You're beautiful, SungKyunKwan Scandal, Coffee Prince..)

Daha da çogaltmak mümkün Biggrin Bunlar böyle ama izlemekten sikiliyor muyuz? Hayir. Öyle bir yapiyorlar ki izlemeye doyamiyorsun o ayri konu Biggrin

Lee Jong Suk
genelde fakir bir kiz ve zengin veya ünlü bir erkek Biggrin asik olur Biggrin aksiyon, macera, komedi, dram bir arada olunca izle izleye bildigin kadar Biggrin bir de en heyecanli yerinde biter Biggrin T_T >.<
Biricik Askerim Hemen Dön! :'(
♥ SE7EN ♥
I'm A Lucky 7
Madde madde yazmakta fayda görüyorum Korecanlar Biggrin
1-) Karoeke yapilir ..
2-) Kiz ve oglan et yemeye giderler ..
3-) Kizimiz saf ve azimlidir, oglumuz asi ve bencil ...
4-) 2.rollerdeki oglanlara hep acinir ( Yani en azindan ben aciyorum Biggrin )
5-) Kizlar hep yalniz yasar veya kardeslerine bakar ..
6-) Kizlarimiz ( ah bu Koreli kizlar) hep borçludur..Hep borç ödemeye çalisirlar ..Kiraci ajummalar ise gicik tiplidir ...
(10-04-2012, Saat: 23:25)TripleS JuNuS yazdı: Madde madde yazmakta fayda görüyorum Korecanlar Biggrin
1-) Karoeke yapilir ..
2-) Kiz ve oglan et yemeye giderler ..
3-) Kizimiz saf ve azimlidir, oglumuz asi ve bencil ...
4-) 2.rollerdeki oglanlara hep acinir ( Yani en azindan ben aciyorum Biggrin )
5-) Kizlar hep yalniz yasar veya kardeslerine bakar ..
6-) Kizlarimiz ( ah bu Koreli kizlar) hep borçludur..Hep borç ödemeye çalisirlar ..Kiraci ajummalar ise gicik tiplidir ...

Kesinlikle dogru Onay ve Kötü anneler olur Biggrin
[Resim: pRMtO.gif]
Şeker Unnim (LOL)
[Resim: D0fol.gif]
basrol çocuk onun asik olacagi basrol kiz tabiki basrol kiz basrol çocuga asik. bide bu basrol çocuga asik gicik kiz ve olmazsa olmaz basrol kiza asik iyi sempatik çocuk oluyo
söylediklerinize katilmakla beraber
-bütün bölümlerde az ya da çok tuvalet sahnesi var (neden diye arkadaslar arasinda çok düsündük ama bulamadik)
-bütün dizilerin sonunu kötü bitiriyorlar ewt mutlu son fakat siradan bitis
-hepsi çok komik , romantik
-anne veya babadan kesin dayak yeniyor
- bir çogunda amerikan bayragi kore bayraginin yaninda yer aliyor (niyeyse)
- kesinlikle ingilizce konusuluyor
simdilik bunlar geldi aklima
hepsine de katiliyorum ya Smile
Koydum sevinçlerimi önüme, baktım hepsi Sensiin. LeeMinhoom <3 ^^
ewt karoeke yapilir
esas kiz genelde çirkindir erkek onu güzellestirir
esas kizin saçlari kötü bir sekilde kesilmistir erkekler her zaman havalidir
çok merak ediyorum kore de saglik sektörü nasil çünkü izledigim bütün hastane sahneleri çok basit Brain dizisinin birazini izledim o iyiydi. adam komada yatiyo ama ne oksijen var ne serum. monitör var ama hastaya bagli degil... :S
Son dakikaya kadar karakterler hep aci çekiyo ondan sonra mutlu bitiyo. ve mutluluk sahneleri yani final kismi hep kisa sürüyo :/ bu da en sinir oldugum kisim galiba Biggrin
Koydum sevinçlerimi önüme, baktım hepsi Sensiin. LeeMinhoom <3 ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi