yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Dizilerinin Ortak Yanlari
Bir madde daha " Dizi eger dram ya da romantik komediyse ask varsa kadin karakterin erkek karekterin ya da erkek karekter kadin karakterin arkasindan sarilir." Smile
♪ ☆「C.N Blue Fan Club」 ♪ ☆ (¯`·.¸¸.·>>"Mischievous Kiss Fan Club / Mischievous Kiss Sevenler Kulübü"<<·.¸¸.·´¯) ✿ ||Secret Garden Fan Club/Secret Garden Sevenler Kulübü|| ✿ ๑۩۩ My Princess Fan Club ๑۩۞۩๑ My Princess Sevenler Kulübü ۩

Evet ya çok komik oluyor ben hep kizin begenmedigi oglani sevmis oluyorum ya da benim begendigimi begeniyor kavusamiyorlar. Dertli Biggrin
Bide sey var erkeklere arkasindan sirtindan sarilma. Abaza
BIG BANG - 2NE1
Her dizide asiri derece içmis bir kiz ve onu sirtinda tasiyan esas oglan tiplemesi neredeyse hepsinde mevcut
bide çogunda basroldeki kiz için kavga eden iki erkek
ve okulla alakali bir diziyse mutlaka elinde kocaman bi sopa olan ögretmen ve ögretmenden dayak yiyen hinzir bir kaç ögrenci vardir ve su ögrencilerin ellerini havaya kaldirip yerde diz çökmüs vaziyetteki komik halleri her okul dizisinde var.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Basroldeki kiza basroldeki çocuk veya arkadaslari tarafindan takilmis bir isim vardir. Smile
Genel olarak esas kiz ve esas oglan dizinin son bölümünün son yarim saati kavusurlar ve biz onlari mutlu mesut göremeyiz hevesimiz kursagimizda kalir hep...
Mutlaka erkek veya bayan oyuncu yagmurda islanir yada büyük bir sok yasar hasta olur.Digeri onu yolda bulur ve bütün gece yaninda bekler.Sabah oluncada sessizce gider.
Moo-Hyuk:Bana acıma.Hayır lafımı geri alıyorum.Bana acımalısın.Sevgi ve merhamet göstermelisin.Şefkate ihtiyacım var.

Moo-Hyuk:Gitme,gitme eun-chae sana ayak bağı olmam gitme...

Jeju ya giderler bir iki bölüm orda çekilir. Örnegin; my girl düslerimin prensi bof bad guy erkegin kizi ezecekmis gibi sarilmalari kiz neye ugradigini sasirir yukarda yazilmis bende o sahnelerde ne oluyor ya olurum. Biggrin
Esas oglana esas kiz arkasindan sarilir bu sahnelerin en komikleri goongdaydi.
Final ya sönük olur ya biri ölür yikiliriz.
Bir de su ideal ikinci oglanlari bize verseler ne iyi olur. Biggrin
Ji JiN hEe *Im Ho (Kral Joong jong) *Park Eun Hye*Kim Jeong Hoon *Full house *SungKyunKwan Scandal * Yoon eun hye*
jeju ısland*~Coffee Prince Fan Club~

[Resim: rooftopprincecopy.png]

Hepsi dogru.Onay Daha bir genelleme yaparsak,

Dizilerimiz Ilk basta komediyle baslar.Daha sonra hafif dram,acikli sahneler olur fakat komedi devam eder.Son bölümlere dogru inanilmaz bir dram baslar gözyaslarimizi tutmayiz.
Son bölümün son partinda olay çözülür vee MUTLU SON!!Onay
Sonra dizi biter bizde tam olarak onlarin mutlulugunu göremeyiz. Sad

Bir de söyle bir ortak özellikleri var ki; Insani derinden etkilemesi... Kalp
Hehe bende yazayim bari;
*Genelde dizinin basinda bosrol erkek ukala, yakisikli , mükemmelken kiz çirkin, sakar vb gbidir ama dizi ilerledikçe kiz güzellesir ve bas karakter onu ikinci karakterden kiskanmaya baslar ama bi türlü söyleyemez.
* Dizilerin basinda yan karakter kizin en yakinindadir ve süper bir kisilige sahiptir, biz onu 1-2 bölüm bosrol sanariz ama asil erkek daha sonradan ortaya çikar, kizla hiç anlasamazlar ve bu arada süper kisilik yan karakter kötü adam olma yollarindadir.
* Dizinin basinda kizin asik oldugu ama erkegin olmadigi yan karakter kiz bas rolü sevmeye basladiktan sonra onu sever ama is isten geçmistir.
*Basrol erkek basrol kizi en az birkere sirtinda tasir,
dizinin sonlarina dogru kötü karakter hiç bise yapmamis gbi ya ortadan kaybolur yada onlarin dostu olur.
*Erkeklerin annesi her zaman iki basrolü ayirmaya çalisan kötü kizin arkasindadir.
*Dizideki karakter ne kadar zengin kibirli vb. de olsa kitliktan çikmis gbi yemek yer ve biz ay ne tatli diye geçiririz içimizden, oysa normalde sevgilimiz yapsa kizariz. Biggrin
* Ramen ve pirinç.
* Basrol kiz en az birkere herkese rezil olur ve bosrolün yaninda kendini asagilanmis hisseder.
Biggrin Biggrin Daha aklima gelmiyor, diger arkadaslarin yazdiklarindan yazdiysam özür dilerim. Smile
bu tespitler sayesinde Kore de yasamadan da orada yasamis gibi harika bi senaryo yazariz artik ay bu dizileri bizim ülkeye uyarlasalarda bizim erkekler de biseyler ögrense ne olur sanki SmileSmileSmile
..:Bilmiş!k€CoToN::..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi