yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore Dizi Müzikleri Hakkındaki Düşünceleriniz - Görüşleriniz
-
-
-
Kore Dizi Müzikleri Hakkındaki Düşünceleriniz - Görüşlerinizi paylaşabilirsiniz Smile ...

Bence Saray Müzikleri daha güzel oluyor [yani biraz Biggrin ]Ama diğer film ya da dizilerin müzikleri de güzel yani sonuçta Kore müziği her zaman GÜZEL Smile BiggrinOnay
[Resim: hthreekingrh2.jpg]
Saraydaki Mücevher Fans. Sarayın Rüzgarı Fans. Düşlerimin Prensi Fans. Zoraki Prens Fans. Lee Young Ae Fans. Gyeon Mi Ri Fans. Joo Ji Hoon Fans. Yang Mi Kyeong Fans. Tasarımcılık Fans.
Müzikleride çok güzel Smile dizinin akisiyla çok uyumlu oluyor... Smile

Masaallah seni tutamiyoruz Alperen Smile
Dizi müzikleri çok hos, ahenkli,Dizinin bazi yerlerinde daha fazla duygu katiyor örnek: Songyeon öldügünde acikli müzik bir geliyor herkes hüngür hüngür agliyor Aglama
Paylasim için tesekkürlerSmile
bence saray dizilerinin müzikleri daha güzel oluyor Biggrin tabi digerleride ama saray müzikleri daha az sözlü ya da sözsüz notalarla insanin ruhunu dinlendiriyorBiggrin
izledigim tüm kore dizilerini müzikleri çok güzel.ve hepsi de dizinin akisiyla çok uyumlu dizideki duyguyu müzikle çok iyi verebiliyolar.
bence hepsi güzel ama düslerimin prensi
düslerimin prensiyle karsilastiktan sonra Kore müziginden baska hiçbir müzik dinlemiyorum Koreye ve insanlarina asigim ilerde Koreye yerlesmeyi cok istiyorum insallah tabii erkekleri çok yakisikli kizlari çok zarif korece ögrenmeye de basladim kendi çapimda tabii ilerde profesyonel de ögreniriz;)Biggrin
Bence dizi müzikleri de sanatçilarin söyledigi müzikler de süper bende aynen gamzemaden gibi oranin asigi oldum gözüm Kore'den baska birsey görmüyor.
Genelde iyi müziklere sahip oluyor diziler. Özellikle Winter Sonata'nin ve Goong'un müzikleri oldukça iyiydi.
filmde vermek istenilen müzikle desteklenince daha bir hos oluyor özellikle duygusal filmlerde muzigi iyi yapiyorlar bence.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi