yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Dizi, Film ve Animasyon Haberleri
82. Akademi Ödülleri

2010 yilinda 82. si düzenlenecek olan Oscar Ödüllerinde, En Iyi Yabanci Dilde film kategorisinde Güney Kore adina yarisacak film belirlendi.Memories of Murder, The Host gibi filmlerin basarili yönetmeni Joon-ho Bong'un yönettigi Cannes Film Festivalinde de gösterilen Mother / Ana Oscar heykelcigine uzanmak için Güney Kore'nin eli olacak.3 milyon üzeri gise basarisi saglayan Mother / Ana filmi Türk izleyicilerininde merakla bekledigi bir yapim.

2010 yilinda düzenlenecek Oscar Ödüllerine talip olan diger filmler; usta yönetmen Chan-wook Park'in yönettigi Thirst, A Frozen Flower, Breathless, Old Partner, Bronze Medalist filmleri idi..
(24-09-2009, Saat: 23:43)song-_-yeon yazdı: 82. Akademi Ödülleri

2010 yilinda 82. si düzenlenecek olan Oscar Ödüllerinde, En Iyi Yabanci Dilde film kategorisinde Güney Kore adina yarisacak film belirlendi.Memories of Murder, The Host gibi filmlerin basarili yönetmeni Joon-ho Bong'un yönettigi Cannes Film Festivalinde de gösterilen Mother / Ana Oscar heykelcigine uzanmak için Güney Kore'nin eli olacak.3 milyon üzeri gise basarisi saglayan Mother / Ana filmi Türk izleyicilerininde merakla bekledigi bir yapim.

2010 yilinda düzenlenecek Oscar Ödüllerine talip olan diger filmler; usta yönetmen Chan-wook Park'in yönettigi Thirst, A Frozen Flower, Breathless, Old Partner, Bronze Medalist filmleri idi..

Insallah emeklerinin karsiligini alirlar. Tesekkürler bilgiler için Alkis
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Haberler için tesekkür ederiz Smile
(17-09-2009, Saat: 19:59)angelus2097 yazdı: 2009 Seoul International Drama Awards

Gecenin son larina dogru halkin oy verdigi en popüler oyuncu kategorisinde Moon Geun-Young "The Painter of Wind" filmiyle ve Kim Hyun-jung "Boys Over Flowers" filmiyle sirasiyla en popüler actrist ve actör seçildiler aktör Kim Hyun Junk H1N1 virüsünden dolayi hastanede oldugu için geceye katilamadi.
Haber için tesekkürler Smile En popüler aktirist'in Goo Hye Sun seçilmesine kesin gözüyle bakiyordum Smile Kim Hyun Joong'da umarim en kisa zamanda sagligina kavusur...
İmza boyutu 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(17-09-2009, Saat: 19:59)angelus2097 yazdı: 2009 Seoul International Drama Awards

Seoul drama ödül töreni oldukça görkemli olan Olimpik Park'ta yapildi
4 Eylülde baslayan ödül töreninde 37 ülkeden 169 drama katildi KBS' kanalinda yayinlanan törene ödül gecesinde bulunan ünlü sölenini görebilmek için birçok ülkeden bir çok ziyaretçi katildi
Büyük ödül bir Çin dramasi olan "Memoirs in China," filmine gitti (1911-1949) yillarina ait Qing hanedani esnasinda firtinali zamanlardan kurtulan iki aile hakkinda bir dönem dramasi,Yönetmen Zhang Li ‘Bizim dramamiz Çin in yükselmesini anlatan çinde kurtulan ailenin aslinda günümüzde bizimde nelerden kurtulmamiz gerektigini anlatan bir dramadir burada olmamizi sagladiginiz için tesekkür ederim vede bu ödül için’ seklinde konustu.

Jüri özel ödülleri, Tayvan'in "Taipei 24H"i ve Çin'in ``Live a Luxury and Dissipation Life,'' filmlerine gitti, Norveç dizisi `Maria'' en iyi Miniseries ödülüne alirken Kolombiya "The Cartel'' ile mükemmel dizi drama ödülünü kazandi. Kore'de en popüler yabanci dramalari olan "CSI: Crime Scene Investigation" ve "Dark Angel," filmlerinin yönetmeni Duane Clark ‘’ XIII: The Conspiracy ‘’ filmiyle en iyi yönetmen ödülünü kazandi.Clark konusmasinda ‘’Daha önce asyada hiç bulunmamistim dünyanin bu parçasinin bu kadar heyacan verici olacagini hayal bile edemezdim ‘’dedi

En Iyi Drama Ödülü ve Mükemmel Mini dizi Ödülü, sirasiyla "Slingshot''ve" Beethoven Virus'' dramalarina gitti yönetmen Yoon Sung- sik, "Slingshot''filmi için ‘Wow benim ilk uzun dramam onur duyuyorum Oyunculara ve yazar Song Ji-na ya çok tesekkür ederim ‘ dedi

Gecenin son larina dogru halkin oy verdigi en popüler oyuncu kategorisinde Moon Geun-Young "The Painter of Wind" filmiyle ve Kim Hyun-jung "Boys Over Flowers" filmiyle sirasiyla en popüler actrist ve actör seçildiler aktör Kim Hyun Junk H1N1 virüsünden dolayi hastanede oldugu için geceye katilamadi.
Konusmasinda Moon Geun-Young ‘Bana ve 'The Painter of Wind' dramasina oy veren bütün herkese tesekkür ediyorum hemde mümkün oldugunca kisa süredede Kim Hyun Junkg un toparlanmasini diliyorum ‘’seklinde konustu.
Internet kullanicilari tarafindan oy verilen ödüllerin favori yabanci drama ödülleri, "CSI: Crime Scene Investigation" ve "Doctor Who Season 4."a gitti.

BBC merkez drama baskani Phil Collinson Korece yaptigi kabul konusmasinda ‘Doctor Who` için bu ödülü almak' ve burada olmak inanilmaz bir ayricalik çünkü bu ödül izleyiciler tarafindan seçildi tesekkür ederim ‘dedi.
Ödül töreni 4 yil önce basladi fakat bu yil uluslar arasi yönetmenler de getirtilerek iyi bir baslangiç yapilmis olundu

kdemli actor Lee Deok-hwa ‘Ben oyunculuk ve yayin hayatima 1972 yilinda basladim o zamanlar siyahtik yada beyaz ve bu boyayi degistir memiz 10 yil aldi bizim rüyamiz o an ne yapiyor oldugumuzdu Yerel dramalarin, yaristigi ve dünyadan mükemmel dramalarinda bulundugu uluslar arasi bir etkinlik Bu hayal gerçeklesti’ dedi.
Kazananlari tebrik ediyoruz Alkis
emeginize saglik...
Zehracim güzel detayli bir açiklama olmus hakakikaten ellerine saglik arastirmalarin için.
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
ellerinize saglikBiggrin
LeE MiN hO
haberler çok güzel
paylasim için tesekkürler

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

paylasim için tesekkürler Smile
Haberler için tesekkürlerAlkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi