yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kore - Dizi, Film ve Animasyon Haberleri
(13-08-2009, Saat: 1:17)ayumiyo yazdı:

Lee Yeon Hee ve Changmin yeni dizi "Paradise Meadow" 'da basrolleri paylasacaklar!!

Samhwa Networks ile SM yapimcilari bir dizi projesi için aralarinda ortaklik gerçeklestirdiler.Yeni dizinin isminin "Paradise Meadow" olacagi ve ayrica basrol oyunculari Lee Yeon Hee ve Changmin(DBSK) ile sözlesme islerinin de tamamlandigi açiklandi.

Dizi toplam 20 bölüm, her bir bölüm 70 dk. olacak.Bu ay itibariyle baslanacak olan çekimler de ekim sonunda bitecek.

12.08.2009
[Kaynak:AllKpop]

(13-08-2009, Saat: 16:14)ayumiyo yazdı:

Lee Jun Ki ve Han Ji Min'den Yeni Dizi

MBC'nin yeni dizisi 'Strange Heroes' da basrolleri Lee Jun Ki ve Han Ji Min paylasacaklar.

Dizinin kasim ayinda vizyona girecegi, çarsamba ve persembe günleri yayinlanacagi belirtildi.

13.08.2009

Allah'im hangi erkegi sevsem mutlaka bir dizi çekiyor? Ne yapacagim ben!!!
(13-08-2009, Saat: 16:14)ayumiyo yazdı:

Lee Jun Ki ve Han Ji Min'den Yeni Dizi

MBC'nin yeni dizisi 'Strange Heroes' da basrolleri Lee Jun Ki ve Han Ji Min paylasacaklar.

Dizinin kasim ayinda vizyona girecegi, çarsamba ve persembe günleri yayinlanacagi belirtildi.

13.08.2009

Harika, Songena 'yi bir dizide daha görebilmek süper bir duygu olacak Super Sansli kiz, Güney Kore'nin en iyi artistleriyle oynuyor Biggrin
Emegine saglik...
bence erkekte sansli Biggrin
Song Ji Hyo Han Ji Min
Park Soo Ae Lee Yo Won
Jumong Denizler İmparatoru
Saraydaki Mücevher Muhteşem Kraliçe
Yoon Eun-hye ve Yoon Sang-hyun 'dan Yeni Dizi

Güney Koreli aktris Yoon Eun-hye ve aktör Yoon Sang-hyun , ''Take Care of the Young Lady'' adli dizi de basrol oynayacaklar. Seoul 'de tanitim etkinligine katilan çift, birlikte kameralara poz verdi. Dizi , KBS Tv 'de 19 Agustos günü yayina girecek..

Yonhap News Agency (13.08.2009)
Haber için tesekkürler..
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
oo süper han ji min yeni si ha izlemeliyim
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
(13-08-2009, Saat: 18:11)YeomYang* yazdı:
Yoon Eun-hye ve Yoon Sang-hyun 'dan Yeni Dizi

Güney Koreli aktris Yoon Eun-hye ve aktör Yoon Sang-hyun , ''Take Care of the Young Lady'' adli dizi de basrol oynayacaklar. Seoul 'de tanitim etkinligine katilan çift, birlikte kameralara poz verdi. Dizi , KBS Tv 'de 19 Agustos günü yayina girecek..

Yonhap News Agency (13.08.2009)
Bilgilendirme için tesekkür ederiz.Emeginize saglik.
Wav yine Yoon Eun-hye bir dizide oynuyo he güzel bir haber.

Geri Döndüm

bilgi için tesekkürler Smile
Boys Over Flowers Premium* Etkinlikleri

Ana Etkinlik
Tarih: 6 Eylül 2009
Saat: 18.30
Yer: National Convention Hall of Yokohama
Katilimcilar: Goo Hye Sun, Lee Min Ho, Kin HyunJoong, Kim Bum, Kim Joon, SS501, T-max ve diger oyuncular.
Program: Talk Show ve Mini Konser

Yan Etkinlik
Tarih: 5 Eylül 2009
Saat: 17.00
Katilimcilar: Ana karakterler (KHJ hariç)

@Hanadan-k

*Beynim sulandi. Düzgün çeviremedim Türkçe'ye.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi